87902020 Bugün hastaneye gittim 32 haftalıgım . Ege üniversitesi hastanesi bebeğin karın çevresinin 35 hafta oldugunu söyledi . Bu durum şekeerle alakalı olurmuş ama gebelik şekerim yok. Bu durumu yaşayan varmı
tugcesakzci 87902020 gebelik şekeri nadir de olsa bazı gecelerde sonradan gelişebiliyor. Olup olmadığını anlamak için yükleme mi yaptırdınız yoksa açlık tokluk mu baktırdınız? Bir süre boyunca şekerli gıdalar bütün karbonhidratlar nişastalardan uzak durun yani patates havuç pirinç makarna ekmek gibi gıdalardan meyveyi çok yemeyin yerseniz yoğurt tüketin. Paketli hazır gıda tüketmeyin hamurişi ve yağlı yemeyin. Bunları kestiğinizde haftayı yakalar ilerleme düşer. Bebeğiniz kaç kilo ve siz kaç kilo aldınız?
Elif_111 87902020 bende 32 haftalığım ve bebeğin karın çevresi 34 hafta gözüküyor ama doktor bir şey demedi sorun etmedi bu durumu bende kafaya taktım sizin gibi
Busraucgann_ 87902020 o durumu bende yaşadım hattaa yaşıyorum halendaha benim bebeşin karın çevresi önde doktor evde şeker takibi yaptı oda temiz cıkıyor ama tedbirli gitmekte faydaa var ekmeği vs tam buğday yemelisin ne cok dikkat et nede ipleri cok gebşek bırak tamamen kararında gittiğinde Allahın izniyle bir şey olmaz bazen bebekler iri bebek olabiliyor odanda kaynaklanıyor şekerle alakası olmayabiliyor 😊
87902020 tugcesakzci Şeker yüklemesi yaptırdım ama sonuçlar kayboldu Sonra açlık tokluk baktırdım 3 gün önce şükür sonuç iyi dediler
87902020 Elif_111 Bana 1 hafta şeker ölç gel dediler . Kendi doktorumsa gerek yok bu sorun olmaz dediler . Şekerin olmadıgına göre iri bebek olabilir dedi sıkma canını dedi
tugcesakzci 87902020 kuzum açlık tokluk kesinlik vermiyor açlık tokluk baktıran çoğu gebede gebelik şekeri çıkıyor. Ölçme ihtimalin varsa her gün ölç. Ama dediğim gibi genetikte falan irilik yoksa siz ya da babası iri değilse biraz yediklerini düzenlesen düzene giriyor
Rav 87902020 merhaba, benim bebeğimin de önden gidiyor karın çevresi, şeker yüklemem normal çıktı. Bu durum kafamı karıştırıyor. Siz doğum yaptınız mı? Herhangi bir sağlık sorununa yoş açıyor mu bu durum acaba? Teşekkür ederim.