ZelihaTkcnn Merhaba anneler buca gaziemir Konak Alsancak Bornova vs. Devlet hastanelerinde doğum yapacak var mı ve gittiğiniz doktorlar nasıl isim verebilirmisiniz memnun kaldınız mı ben özel ve devlette kararsız kaldım şuan
Atyechan ZelihaTkcnn Urla devlete gıdıyorum ben 29 haftalıhım nagihan hanım var cok iyi bir doktor sırasını bulmak zor oluor
Hatice--- ZelihaTkcnn bende balcovaya taşınıyorum 1 aya kadar devlette doğum yapacağım 9 Eylül diyorlar ama haftam 31 32 falan oluyor alırlar mı bilemiyorum eğer sıkıntı olursa bayraklı şehir hastanesine gideceğim arayıştayım yani 🥲
Sunaya ZelihaTkcnn cnm merhaba bende buradayım buca özel tınaztepe hastanesini biliyorsundur esin kasap özel dr tepecik ekbinası ege üniversitesi nin orya taşınmış esin kasap orda gorev yapıyor 182 den randavu al ona Bi git derim
Ncyealmira ZelihaTkcnn bende Seferihisar da oturuyorum urlaya gidiyorum başından beri buca kadın dogumda ebe arkadaşım var kesinlikle derya hanımı tavsiye ediyor isterseniz bir gidin herkes çok memnunmus
ZelihaTkcnn Hatice--- Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende şuan arastirmadayim özele gidiyorum şuan ama doğum ücreti 45 bin istiyorlar şaka gibii
Atyechan Hatice--- ben ilk baştan 9 eylüle gidiyordum orda takipli olman gerekıyo en bastan beri yanı 5-6 haftalıktan beri doguruyorum desen almıyolar sansını dene ama almıyolar kesınlıkle
Hatice--- ZelihaTkcnn Allah yardımcımız olsun 45 bin falan nedir 1 2 gun için bende sırf bu yüzden devlet istiyorum kızım da devlette oldu Ankara şehir hastanesinde hersey cok güzeldi sezaryen oldu Belki daha uygun bulunur özelde 😕
ZelihaTkcnn Hatice--- Şuan özeller tek doğuma 30 bin 45, bin TL istiyor çok araştırdım. En mantıklısı sompo sigorta sağlık sigortası yapıyor hamileler için Medicana hastanesi için geçerli sadece 9 muane 10 ameliyat 10 yatış vs. Şuan aklıma gelmiyor bebeğin kan akımı vs. Sigorta karşılıyor aylık 4 bin TL 9 ay ödemeli yani 35 bin TL yapıyor özele gitmek istiyorsanız böyle birsey mantıklı
Hatice--- ZelihaTkcnn evet o mantıklıymış ama yine de o parayı vermek benim için imkansız vermek istemiyorum da çoğu hastanenin ortamı özeli aratmıyor biraz meşakkatli tabiki özel gibi hemen ha diyince biseyler olmaya bilir veren de var çevremde durumu kaldıran biri için hiç bisey o para 🥲 İnşallah bulursun maddiyatıni zora sokmayan güzel bir hastane 💖
ZelihaTkcnn Hatice--- bizim ilk bebegimiz oyuzden biraz pinpirikliyiz eşim sağlık sigortası yaptıralım diyor ben kararsız kaldım taksit imkanı cazip geliyor ama gereksizde geliyor umarım bir karar veririm artık 🥺🥺
Hatice--- Atyechan bende ondan korkuyorum bakalım bi giderim baktım kabul etmiyorlar başka hastaneye giderim sadece yakın diye yoksa şehir hastanesine giderim kızım var eşim eğitimde olacak 🫤
Atyechan Yasemin-35 ücretli bölümüne gitmedim bn muayneleri 700 başlıyor 1000 kadar çıkabiliyor dogumda 18-19 bin filandı Yılbasından sonrada artmıstır muhtemelen ücretsiz olan bölğme gidiyorum hangı asıstan baktıgı belli degil o yüzden memnun kalmadım Urlayla beraber götürdüm ikisini urlada karar verdim ikide vermısım cok memnun dokuz eylül allah düşürmesin öyle diyım ücretsiz bölümünden bahsediyorum diger bölümü bilmiyorum hiç
Melekayyildiz Devlet Hastanesi konusunda bilgim yok, fakat ekol sağlık grubu sada hastanesine gidiyorum yılbaşı öncesinde doğum fiyatı anlaştık ve zamdan etkilenmemek için sabitledik fiyatı. Doktorum doçent, doğum fiyatı 17.000 TL 🌸 bilginiz olsun 😊
Atyechan Hatice--- almıyolar hangi üniversite hastanesine gidersen git baştan takipli olman gerekiyor diyo yolluyolar direk saçma aslında
Yasemin-35 Atyechan anladım çok teşekkür ederim benimde riskli gebelik die eğitim araştırma ya yönlendirdiler sıra aldım ama daha gitmedim farklı rahatsızlıklarimdan dolayı dokuz Eylül de muayene oluyorum normalde doktorum dokuz Eylül ede gelebilirsin dedi o yüzden sordum
Hatice--- Atyechan aynen benimki sezaryen olacak birde inşallah içinden çıkarım ya kafam nasıl dağınık bu konuda anlatamam inşallah kabul ederler yakın çünkü diğer türlü hastane uzak gel git bi bebek bir kızım toplu taşımayla 🥲
Atyechan Hatice--- zor gerçekten ewt bende seferihısardq oturuyorum dokuz eylüle gitmek yırdu4 yasında kızımda var Urla daha iyi geldi bana