Denizzasl eğilme zaten dizlerinin ustune cokerek hareket et ama yatma gercekten daha zor iyilesirsin farkjndayim cok aciyor cok iyi anliyorum ama daha hizli toparlaman iicn onemli evin koridorunda kısa tur at ptur dinlen ara ara yap. Kisiden kisiye degistigi icjn net bisey diyemiyorum ama 1. Haftadan sonra rahat nefes alacaksin dikislerin toplamis olacak 20 gune bisey kalmayacak gece donmek ya da yataktan kalkmak beni cok zorluyordu esinden yardim al. Lohusalikta ben yatagimi ayirmadim bebekte yanimizdaydi esimden donerken yardim istiyordum. Allahin izniyle kisa surede bitecek. Birde doktorun ila ki agri kesici yazmistir onu kullan ihmal etme etkisnj görürsün. Ha birde ben yapmamistim ilk dogumumda ama bu seferkinde yapicam 4. 5. Gunden sonra korse giyicem ya da sal ile belimj baglicam ne kadar baski olursa agri o kadar az olurmus diyolar mantikli geliyor,cunku ben gulerken bile ( kahkaha atmak degil hafif kikirdemek) zorlaniyodum elimle baski yapıyodum. Gaz konusunh atlama bana gaz cikaf bak rahatlayacaksun dedkklerinde inanmamistim ama ne kadar cok gaz cikarirsan o kadar rahatlatir. Son birsey daha , sezeryanli iken ben çisim var mj yok mu anlayamiyodum agridan sonra soyle yaptim yarjm saatte bir azda olsa oturdum klozete azicik cis bile olsa o da zorluyor. Uzun yazdim ama seni cok iyi anliyorjm tez zamanda iyilesmeni diliyorum canim