Sultanoncul Merhaba sevgili anneler 4 aylık hamileyim yoykonun kabin boy bebek arabasını aldım fakat sonradan aklıma geldi ilk zamanlarda bize pusetde gerekiyo kabin boy bebek arabasına puset koyuuluyo mu içine yani şöyleki içinde puset koymak için herhangi bir yeri yok ama ben almak istiyorum ilk zamanalr onunla taşımak için yani sorum şu ekstra herhangi bi markanin alıp içine koyabiliyomuyum
mammaaa33 Sultanoncul puset ayrı alırsınız bebek arabası içine de minderler var onlardan alırsınız pusetşi kabin boy arabalar var ama çok kaba gelşyor bana üst üste konuluyor
elmaelmaelma Hayır o dediğiniz şekilde olması için araba ve anakucağının (puset dediğiniz) uyumlu olması gerekiyor. Ve adaptörle monte ediliyor. Travel bebek arabalarında adaptör ile takılıyor ama kabin boylarda adaptör olmayabilir. Alırken araştırmak gerekiyor.
Sultanoncul elmaelmaelma kesinlikle katılıyorum halbuki ikinci çocuğum nasıl araştırmadan aldım nasıl böyle bı hata yaptım bende anlamadım teşekkür ediyorum yorumunuz için
Esenha Prego covi kabin boy almistik ona puset takiliyodu baglanti yeri var 6 ay pusetle sonra bebek arabasi olarak kullanicaz. Kabin olmasi cok onemli hantal olunca kimse kullanmiyo sonrasinda 6 kilo arbasi cok guzel