Cerensolmaz Kızlar merhaba size bir sorum olacaktı ben ovulasyon testi yapıyorum ama hiçbir türlü anlamıyorum yumurtlama günüm gelmiş mi yaklaşıyor mu geçmiş mi bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi bugünde dahil yaptığım testleri atıyorum.
Ayseee60 Cerensolmaz bu marka en güvenilir ve doğru sonuç veren marka bu arada başka markalara yönelmeyin bununla devam edin tavsiyem
Cerensolmaz Bu şekilde test sonuçlarım ama dediğim gibi hiç anlamıyorum giderek sanki daha mı belirgin olmaya başladı çizgi yoksa bana mı öyle geliyor
Zhdnl benimki de aynı marka canım testin bu şekilde olursa yumurtladın demek tekrar silikleşince çatlama demek oluyor daha devam et daha yumurtlamamışsın
Cerensolmaz Zhdnl ya çok teşekkür ederim bende çatladım mı acaba kaçırdım mı diye düşündüm çok korktum
Zhdnl Cerensolmaz zaten normalde iki adetin ortasında olur yumurtlama adetten hemen sonra başladıysan 10 15 günleri arasında yakalarsın canım iki çift çizgi aynı koyulukta ya da t çizgisi benimki gibi daha koyu olacak bir de her ay yumurtlamayabilirsin bende bir ay boş geçtim
Cerensolmaz Zhdnl Şimdi anladım tamamdır. Ben daha önce hiç ovulasyon takibi yapmadım adetim bazen düzensiz oluyor bende bide pcos çıktı o yüzden benim için 3 ay çok çok önemli hamile kalırsam doğal yolla çok güzel olacak yoksa tüp bebeğe yönlendirecekmiş doktorum🥹🥹
Cerensolmaz Kafi Daha çok var Ocak sonu şubatın başına doğru olmam gerekiyor test yapmaya devam ediyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah
Zhdnl Cerensolmaz Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah canım 🙏🏻bende pcos yok ama 6 aydır olmuyor doktor da 1 sene normal dedi hepimiz için hayırlısı inşallah🌸
Cerensolmaz Zhdnl Aminnn inşallah canım bir sorun yoksa olur Allahın izniyle ben YouTube de Ebru ceylanın videolarını izliyorum ürünlerini aldım instagramda bir gebenin günlüğü diye aynı doktorun hesabı istersen sende bak kafana yatarsa ona göre hareket edersin
Cerensolmaz https://mutluresim.com/images/2024/01/06/nhHOd2.jpg%0A https://mutluresim.com/images/2024/01/06/nhHUKg.jpg%0A
Cerensolmaz Cerensolmaz kızlar hangi test daha iyi sonuç veriyor anlamış değilim en üstteki ve en alttaki bir gebenin günlüğü markası ortadaki laboqick markası birinden daha netken diğerinde daha silik yumurtlama dönemine girip girmediğimi nasıl anlayabilirim t çizgisi c çizgisiyle aynı kötülükte veya daha koyu olması gerekiyormuş ama benim testler böyle sonuç veriyor
Ygmrdrgz Cerensolmaz merhaba bende bir gebenin günlüğü Ovülasyon testi ile 2. Ayda hamile kaldım bence çok güvenilir gebelik testide doğru sonuç verdi bende
Cerensolmaz Ygmrdrgz yaa çok sevindim hem hamile kalmanıza hemde memnuniyet olduğunu görmek içimi rahatlattı çünkü ne kadar araştırsam da bu markayı araftaydım aklımda hep kuşku vardı acaba güvenilir mi diye çok teşekkür ederim bu arada sizce testlerime baktığınızda yumurtlama döneminde miyim yoksa yaklaşıyor mu
Ygmrdrgz Cerensolmaz teşekkür ederim bende insatagram da denk geldim araştırdım ve faydası oldu çok şükür kendinize saat belirleyin hergün aynı saatte yapın 1 saat önce sıvıyı kesin Kesin sonuç veriyor sizin yumurtlamanız yaklaşıyor yarın yada diğer gün olur mutlaka bir onda kıpkırmızı oluyor benimkilerin resmini atıyım buraya bakın fikir olur