Bu yazıyı yazmak için çok bekledim. Herkesin hikayesini okuyup acaba benimki nasıl olacak diye çok merak ederdim. Öncelikle planlı olarak 19 aralığa gün almıştık ama bebişimiz erken davrandı 17 sinde gelmek istedi böyle plansız ani olması bence daha iyi çünkü o iki gün daha geçmezdi bana. Hafif sancı ile gittiğim hastaneye nst bağlandım sancı çıktı hafif te açılma varmış. Doktorumla konuşunca zaten sezeryan olacaksın beklemeye gerek yok değince kendimi birden ameliyathanede buldum. Epidural sezeryan oldum ve hiçbişey hissetmedim. İnanın kolunuza açılan damar yolu iğnesi daha çok acıtyo epiduralden. Neyse daha sonra anestezi etkisi geçince kişiden kişiye bağlı olarak bir tık zor geçebiliyor ama hemşireler sürekli ağrı kesici yaptığı için çok fazla abartı olmadı. Ben kendime en başta söz verdiğim için 4 saat sonra ayağa kalktım odanın içinde bile olsa yürüdüm bence en iyi ilaç sezeryan sonrası yürümek hareket edebildiğiniz kadar hareket etmek. Sadece 3 gün kızlar daha sonra yavaş yavaş vücut toparlıyor. Çok şükür bende bebeğimde sağlıkla atlattık. Darısı tüm hamişlere. Yeterki kafanızda bitirin güzel düşünün. Allah gücünü veriyo. Buda sezeryandan korkanlara moral motivasyon olur inşallah 🙏