Tulin41 Niiisss maşallah rabbim sağlıkla bebeğinizle güzel güzel yıllar yaşatsın. Bizde 1 senelik evliyiz yıl dönümümüz de artık çocuk yapalım dedik rabbim nasip etti 😊
Merve_818181 Denizm 18+4 olduk çok şükür bebeğimde bir sorun yok Allah’a şükür ama benim belim ayrılacak sanki yatsam bile aynı ağrı yaşayan varmı
Kelebekmisali16 Eminesahin1 doktoruma gittiğimde söyleyim o zaman fitil yazdırayim çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun size de
Glcn56 Teşekkür ederim Tülin hanım tek yumurta ikizi tek plesentaymis 12. Haftada öğrendik ama birinin gelişimi durmuş lazer oldum inşallah geride kalan ile sağlıkla ilerleriz
Glcn56 Teşekkür ederim Tülin hanım tek yumurta ikizi tek plesentaymis 12. Haftada öğrendik ama birinin gelişimi durmuş lazer oldum inşallah geride kalan ile sağlıkla ilerleriz
Gul45 Kızlar ya benim de 17 hafta olacak ama göbek yok sayılır ne zaman çıkıyo acaba bir sorun mu varda çıkmıyo die düşünmeye bşladım salı kontrolüm var
Kyscgl Gul45 kişinin yapısına göre değişiyor herkesin vücudu farklıdır bence normaldir içinizi ferah tutun