deniizz_ Merhaba kızlar devlette gittiğiniz ve memnun kaldığınız doktor varmı Esra akdemir diye doktor var gittiniz mi hiç yada önereceğiniz biri varmı sizce numune mi daha iyi üniversite gebe takibi mi
Gulkar deniizz_ üniversite hocalara gidersen ücretli düz takipli gidersen ücretsiz ben numuneye gidiyorum
deniizz_ Gulkar bende ona gitmeyi düşünüyorum perşembe günü gideceğim Bakalm inşallah sıra alabilirim randevu bulamadım
rbbsr66 deniizz_ hayır randevusuz almıyor Ayhan bey mutlaka randevulu gitmelisiniz Ünsal beye veriyorlar randevusuz gidince bilginiz olsun
rbbsr66 deniizz_ ve erkn saatte gidip sıra beklemelisiniz belirli sayıda randevusuz hastaya sıra veriyorlar, randevusuz olup sıra içinde geç giderseniz almadan da dönebilirsiniz bilginiz olsun
rbbsr66 Numune hastanesinde Ayhan hoca Fikriye hoca Özlem hoca genel olarak beğeniliyor değerlendirebilirsiniz, bir postta da levent hocanın tekrar numuneye geçeceği yazılmış onun içinde iyi diyenler var 🌸
deniizz_ rbbsr66 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için eşimin yıllardır hastanede çalışan bir tanıdığı vardı kadın doğumdaydı Ayhan hocayı önerdi sırayı da erken gidip bekleyeceğim artık vermezlerse de yapacak bisey yok 🥺🌸
rbbsr66 deniizz_ vermez Ayhan hoca o konularda kuralci gördüğüm kadarıyla, ha sekreterine falan ulaşırsanız iş başka tabi, rica ederim ❤️