Zeynepci012 Hanımlar geçen pazartesi akşam 7 de iğne vuruldum diğer gün akşam 5 buçukta ilişki oldu diğer gün sağ kasığım ağrımaya başladı o gün eşimi zar zor ikna ettim oldu bugünde oldu sizce etkisi ne zamanda kadardır
Gzd39 Zeynepci012 bu çatlatma iğnesi regliykenmi yapılıyor acaba banada doktor bu ay olmazsa birdahaki reglinde gel iğne yapacağım dedi ne iğnesi acaba çatlatma mi
Aslihan-ozkan Zeynepci012 kafan karışmasın sakin ol olmazsa bir dahaki ay denersin ne zaman olcak Allah bilir
mrym32 Aslihan-ozkan kız bende pazar günü 2 buçukta vuruldum ondan sonra pazartesi akşam 12 gibi ilişki oldu ondan carsama günü oldu ondan sonra da olmuştur inşallah
Zeynepci012 Aslihan-ozkan iğne gününü sayarsak 5 hala geçerli olur bence ilişkiler bugün duphastona başladım
Aslihan-ozkan Zeynepci012 9. Gün benimde. Bekliyorum işte. Yumurtan çatladığı zaman en fazla 24 saat kalıyor. Döllendiyse şuan oluşuyordur. Ama iğnenin etkisi 12 13 gün sürüyormuş tabi yalancı beta geziyor😂
Zeynepci012 Aslihan-ozkan evet haklısın Rabbim bize hayırlı evlatlar hayırlı sonuçlar nasip eylesin Rabbim gönlümüzden geçenleri bize nasip etsin kısa zamanda inşallah 🤲🏻♥️
Zeynepci012 Gzd39 regln son günü 5. Günü gidiyorsun klomen ilacı başlatıyor doktor 1 hafta kullandıktan sonra yumurtan ne kadar büyümüş ona bakıyor istenilen boyuttaysa eğer çatlatma iğnesi vuruyor
Zeynepci012 Aslihan-ozkan yok henüz sadece şiş ama 5 gün oldu iğne vurulalı yarın 6 olcak daha çok erken değilmi belirtiler için