Anneelikk kızlar neden günler sonra yine aynı çıktı ya yükselecek ya azalacak. Başına gelen oldu mu . (Dotkor a.pazartsi gidceem)
hepoyleolurzaten__ Anneelikk bence hastaneye sorun yanlışlık var iki testin aynı cikmasi saçma ya düşer ya yükselir sizinki sabit kalmış
Aslanmom_ Anneelikk makinaları 1315e kadar ölçüyor muhtemelen 1315ten büyük işareti var çünkü siz her ihtimale karşı başka yerde de kan verin
Minikgebe Anneelikk sonucunuz 1315 çıkmamış, sonucunuz 1315 üzeri çıkmış. Cihazları veyahut sistemleri 1315 e kadar demek gibi bir şey bu. Hangi hastaneyse internetten arayıp laboratuvara bağlanın net sonucu öğrenirsiniz🫶🏻
hepoyleolurzaten__ Anneelikk acilde mi verdiniz testi peki yoksa normal poliklinikdemi büyük ihtimalle karıştırdılar yada böyle olmasının sebebi ne acaba
Azra8Engin Anneelikk başka hastane acilinde tekrar verin bence. 1315den büyük diyor ikisinde de. Net sonuç yok
Anneelikk Azra8Engin başka hastane yok malesef ilçede bir hastane tek var o zaman aynı çıktığına göre dusmemis değerim yani 1315 den düşük olabilirdi demekki daha artmis
Anneelikk Azra8Engin hayır sadece keseyi gördü ama çok dağınık kesen dedi haftaya tekrar gel dedi bakalım
Azra8Engin Anneelikk düzeliyor diye duydum. İdrara sıkışıktınız demi. Bazen görüntüleme bozulabiliyor
Anneelikk Azra8Engin sıkışık değildim aslında ama göbeğim var baya . Bence göbekten kaynaklı da cihazı tam bastirmadi diye dağınık göstermiş olabilir diye düşünüyorum