Funda54 Kızlar muayene oldum iki kese vardi şok olduk birini karından birini vajinal dinledi duyduk Rabbim saglika kucağımıza almayı nasip etsin isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim hala kendime gelemiyorum
Swan97 Funda54 maşallah çok sevindim. Ben 5+1de gittim keseyi göremedim doktor 6+2 de yeniden çağırdı inşallah bu sefer kalp atışı alabilirim benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı inşallah bu sefer bütün sürecim mutlulukla tamamlanır 🙏🏻
br2023 Funda54 bende ikiz çok istiyorum ilk gebeliğim 5 haftalık uygulamaya göre doktora gidcm daha bakalm hayrlsi olsn sağlıkla gelsin bebişlerimiz💕
Funda54 hepoyleolurzaten__ amin inşallah Allah razı olsun inanamıyorum hala şoktayım onca kayıptan sonra
Funda54 Swan97 alırsınız bence hayirlisyla ben 6+4 idim karından USG ile duyuldu diğerini alttan bakınca duydu kalp atisini
Funda54 br2023 benim aklıma bile gelmemişti resmen şok oldum sağlıkla gelsinler ins tüm bebislerimiz ❣️
QBuse1123 Funda54 ay çok sevindim sağlıkla.kucaginiza alırsınız inşallah Bende ikiz çok istedim istiyorum da inşallah olur
Umut5135 Funda54 merhaba sağlıklı ve kolay bir hamilelik sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza almayı dilerim. İlk beta nız kaç çıkmıştı ve kaç gğn gecikmeyle beta baktırdınız cevaplarsanız çok sevinirim
Medos123 Funda54 hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bnde 30 haftalık ikiz gebesiyim. Bn çok zorlandım hamilelilte inşallah sizinki su gibi akıp geçer 😊😍
Funda54 Medos123 sağolun inşallah güzel geçer hem yaşım 37 baya var yani hemde tansiyon hastasıyım umarım güzel geçer
Der_yaM İkiz annesi olarak hamile arkadaşlarıma başarılar dilerim 😄 çokkk zorr ama Bi okadar da güzel günlerdi