A-engin10 Arkadaşlar odam çok küçük şöyle 1 1.5 yaşına kadar idare edecek bir anne yani beşik istiyorum hepsi malum çok pahalı kullandığınız uygun fiyatlı bı beşik markası varmı acaba önerdiğiniz
Zeyasln A-engin10 anne yanlarına o döneme kadar kullanmanız mümkün değil park beşik alın ufakları da var onlardan alabilir siniz anne yanlarında 5 6 aydan sonra tehlikeli tutunup kalkmayı öğrendikleri dönemde kafa üstü düşmeleri oluşuyor
Snm06 A-engin10 anne yanı park yatak tercih edebilirsin canim onların 2 kademesi oluyor 4 5 aylık olana kadar ilk kademede daha sonrasında Alt kademeye geçip 3 yaşına kadar falan kullananlar oluyormuş uzun süreli kullanım vadediyor herkes bende elele madrenin park yatağını tercih ettim zaten diğer
klbkvadisi A-engin10 merhaba mamma diye bir site var bende ordan aldım park yatak ileriki dönemde de rahat edersiniz indirimde şu an var bı bakın mamma park yatak yazın çıkar
Tatar59 A-engin10 park beşik alacaksınız o zaman. Anne yani dediğiniz şey bebeklik döneminde bir kaç ay kullanılabiliyor sadece
Didar123 @klbkvadisi merhaba mamma park yataktan memnun musunuz bende almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz