38 +5haftalık sezeryan bebeğim 3500gram doğdu çok mutluyum Rabbimin izniyle çok şükür atlattık . Devlet hastanesinde yaptık gayeye memnun kaldım . Planlı bir sezeryan oldu zaten ,Tabikide zorlukları var ben spinal anastezi seçtim ama , amaliyethanede doğum başladıktan sonra ben makas seslerini kıt küt diye hissettim, o benim için kötüydü . Bebeği çıkartmaya gelince ben yine hissettim çok kötü oldum bildiğiniz herşeyi karnımda neler el uğraşıldığını hissettim ve canım da yanmaya başladı , dedim herhalde öldüm , ama çok şükür yaşıyorum.Zaten bayağı bağırdım beni bırakın diye ellerimi felan da çözdüm . Sonrası miğdem çok bulandı . Sonrasında hatırlamıyorum . Komple uyutmuşlardı beni. Ama Tabikide en güzel yanına gelelim , bir gözlerimi açtım ki , o an geçmişti ve kurtulmuştum . Ağrım çok olmadı , bugün 2 günüm hastanedeyiz çok şükür.Gaz biraz zorladı beni ama bol bol yürüyüş bana iyi geldi . Sonrasında korkulacak birşey yok bence . Şuan gayet iyiyim tek problemim gaz . Bebeğimde çok şükür yanımda sağlıklı . Baş ağrısıda bel ağrısıda şuanlık yok .Spinal anaztezi yaşadığım bu olumsuz olayda aslında benim yüzümden oldu . Bende normalde çift rahim var ben onlara söylemedim unuttum oda böyle problemler yaşattı bana . Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah . Sormak istediğiniz birşey varsa cevaplamaya hazırım . Ama şunu söyleyim sonrası korkulacak birşey değil . Bu arada 2. Sezeryanım Allah’a emanet olun