Rabiakltk5 Kızlar biz 15 haftalık olduk artık ufaktan bişeyler almak istiyorum bebişime siz başladınız mı alişverişe neyden nekadar almayı düşünüyorsunuz inş tecrübeli anneler de görürde önerilerini yazarlar 😊
amayinedeiyiilerledim Rabiakltk5 16+6 dan selam☺️ henüz başlamadım bende. O kadar çok liste paylaşan oluyor ki. Benim kafam çok karıştı 😅 biraz daha bekleyeceğim sanırım☺️
Zeliha0707 Rabiakltk5 ben de aynı şekilde 17+3 teyiz hepsiburada dan sürekli Güzel ürünleri takip ediyorum indirim oldukça almaya başlayacağım ben de bebek bakım çantası emzik falan bence buldukça alalım 😁👶🏻💙
Bbuse12 Rabiakltk5 20 haftaligim bez ve islak mendil den basladim ilk bebegimde molfix kullandim memnunum molfix stokluyorum indirime girdikce besik ve kiyafet aldim bi kac parca
Rabiakltk5 amayinedeiyiilerledim aynen öyle neyden ne kadar alacağımı kaç aylık alsam daha kullanışlı olur karar veremiyorum şimdiden başlasam anca biter diye düşünüyorum
esmerrmm amayinedeiyiilerledim ilk hamileligimde 16+6 iken oglumun tekemsini hissetmistim sen yazdinca aklima geldi kiz 🥰
amayinedeiyiilerledim Rabiakltk5 cinsiyet belli ise başlayabilirsiniz tabii ki ☺️ ben anca kafamı toplarım 🤭😂
elmaelmaelma Ben de 14 haftalığım. Geçen hafta anne yanı beşiği aldım ve bebek bezi aldım sadece. Geri kalanları sanırım 20 haftadan sonra alırım. Ebebekte şubat ayı indirimleri oluyor, orada eğer uygun bir şey olursa belki alabilirim daha öncesinde.
Adenala Rabiakltk5 Hastane çıkışı aldım 5 tane zıbın ileriki aylar içinde alacağım Müslin battaniye Nevresim takımı Biberon Emzik Bu ay bebek arabası ve poşetini puset örtüsünü alacağım Dün ebebekte indirim vardı yazlık kıyafetlerini aldım Çorap aldım
maviiiss Rabiakltk5 19+3 ten selam Cinsiyetimiz kız ama daha hiçbir şey almadık ayrıntılı usg sonrası alacağım☺️
Dudu123 Bende ufaktan aldim birkaç parça şey haziranın ortasına denk geliyoruz aldıklarım hep uzun kollu ama ince zibinlar ve atlet yazın yine kısa giymesi erken diye düşündüm yenidogan ve 0-3 ay olarak karışık aldim birde corap
Boncukk123 Rabiakltk5 ilk gebelik tecrübem ablam ona soruyorum ne alacağımı ☺️ 20+4 olduk hamd olsun yeni doğan olarak zıbınları cok tutmayı düşünüyorum kıyafetleri de 3-6 6-9 seklınde alıyorum tabi ki yaz kış zamanlarını göze alarak 🌸 suanlık bebek arabası reflü yatağı anne yanı gibi şeyler almadım nasib olursa ilerleyen zamanlara ☺️
Serendipity16 Rabiakltk5 20+2’yim valla ben biraz tez canlıyım 12. Haftadan sonra almaya başladım cinsiyeti belli oldu iyice aldım 😀 şu an 3 aylık zıbınları takımları tamam ama ben sayıya çok takılmadım mesela zıbın 5 tane aldım 3 tane takım aldım eldiveni şapkasını aldım. Deterjan ve ıslak mendil, pamuklu bezlerini aldım. Kendime silikon göğüs kalkanı aldım e bebeğe gittikçe bir şeyler alıyorum. Kimisi direkt büyük eşyaları da alıyor sizde bir ay beşik bir ay bebek arabası olarak alabilirsiniz sonuçta pahalı şeyler onlar
Rana8104 20+5 selam 14 haftalıkken beşik ve arabayı aldım yavas yavas takimlarini battaniyesi zibinlarini 0-3 ay olarak aldim bundan sonra da 3-6 ay olarak devam edicem yavastan alsan daha iyi olur anca toparlanıyor zaten
Ebru1234- Rabiakltk5 bende 14 haftalık oldum ikinci hamilelik olduğu için 4 5 zıbın 4 5 tane takım alsam yeterli oluyor 1 tanede hastane çıkışı alırım. Haziran gibi olacak nasipse zaten sıcaklarda sadece zıbın giyiyor ilk hamilelikte gereksiz çok aldim çok çabuk büyüyorlar boşuna masraf oluyor . Zıbın alacaksanız 4 5 den fazla alabilirsiniz çünkü kaka sorunu oluyor ilk baslarda illa taşıyor 😀 doğumdan sonra gerekli olanlari alırsınız artık hersey elimizin altında gidemesek bile netten sipariş ile 2 güne geliyor ihtiyaç oldukça almak mantıklı gereksiz masraf olmuyor
Emrhn Rabiakltk5 20. Haftaya girdik bebek arabasını aldım bir tane de hastane çıkışı aldım yavaş yavaş alacağız bir şeyler ☺️
[silindi] Bende 20+4 Bebek arabası pusetini beşiğini hastane çıkışını emzik biberon ve bir iki tane de tulumunu aldım 🥰🩷👼🏻