Yusufayazin__annesi Kızlar o gün post açmıştım yüz tüyleri için eltimin gittiği bir kuaför var 1 yıldan fazladır ona gidiyor ben konuştum ama seans verilmiyor yüze bitede bilir bitmeyede dedi senas 150 TL +150tlde başlık ücreti istedi her ay geliceksin dedi lazer yapsam kıllanma artmaz demi 🫣
Gaye1402_ Yusufayazin__annesi hormon sonucunuz çıkana kadar lazere gitmeyin iğneli lazer varsa onu araştırmanız daha iyi olur çünkü bazen çoğaltabiliyor
Paronayanne Yusufayazin__annesi 2.5 yıl gittim tüylerim kıl oldu şuan eşimle sakal konusunda kapışırız öyle diyim asla gidilmemesi gereken bölge olarak düşünüyorum
elmaelmaelma Yusufayazin__annesi evet, çok daha fazla yayılıyor lazerle. İnce tüyleri tetikleyip kalınlaştırıyor. İğneli zor ama kesin çözüm. Kalın tüylere yaptırırsınız sadece, ince olanları dert etmeyin fazla.
Yusufayazin__annesi yenidenanne34 işte benimki.ince iğneli hiç sanmıyorum dayanamam acı esigim biraz şey cunku
Kubra-00 3 yıl diod lazere gittim. Yüzümde herhangi bir yok olma olmadı. Hormon sorunumda yok, yüz kıllarımda koyu renkti. Yinede yok olmadı yani en iyi cihazdı. Anlık döküldüler sonra yine geri geldiler. Demem o ki boşver
Yusufayazin__annesi Kubra-00 gerçekten mi eeim hiç sorun yaoamdi ama çevrem özellikle eltim büyük olanı çok soruyor 😡
elmaelmaelma Pamuk evet ben çene altı ve gıdı bölgemdeki kalın ve sert çıkanlar için yaptırdım. Çene neyse de gıdı kısmı kemiksiz ve daha yumuşak olduğu için daha fazla acıdı. Ama uyuşturma yaparlarsa o kadar hissetmezsiniz. Ben hiç uyuşturmadan yaptırmıştım.
Pamuk Yusufayazin__annesi Of evet ya boynum da bikac tane vardı cımbızla ala ala çoğaldı sinir oluyorum.
Yusufayazin__annesi Pamuk çok zor bişey bende çenemi aldım berbat ettim 4 5 tüp oldu koca koca tüyler çoğaldı 🫣