Hayatim24 3 aralık düğünümüz oldu Son regl 7 aralık başladı 12 aralık bitdi 2 gün var daha regle belim karnım düzensizce ağrıyor ve karın bölgemde şişkinlik var test yaptım negativ cikdi ne yapmaliyim
momofmychildren Hayatim24 korundunuz mu yoksa planlı bı gebelik beklentiniz mi var ? Yeni evlendiğiniz için hormonlarinizda değişiklik olmuş olabilir
Melk_plt00 Hayatim24 cnm 7 aralıkta olmuşsun bugün adet olman gerekmiyormuydu 1 ay oluyor bugün döngün kaç genelde
Rabiul Hayatim24 sanırım çatlamadan 12 sonra testte çıkıyormuş geç döllenme değilse benim reglim geçmişti test yaptığımda
bsra4213 Hayatim24 o belli olmaz canım 3-4haftalıkken de çıkabilir 5 haftalıkken çıkmayavilir kan ver sen
HelloooMomy Hayatim24 Erken gebelik testi mi yaptın yoksa kaset test mı? Erken gebelik testinde reglne 6 gün kala çıkabiliyor geç döllenme değilse. Kasette de gecikme olunca çıkıyor ama geç döllenme değilse.
momofmychildren Hayatim24 erken gebelik testi alın ama muhtemelen yeni evli olduğunuz için döngünuz değişmiş olabilir