Pamukkokulum Kızlar kahverengı leke geldi doktor ptogestan verdı vajınadan ıcerı attım günde 2 kere mı szıce kullansam düşük olayından kutulurum demı bu durumu yasayan acıl akıl versın bana
Yazmelegi_ Pamukkokulum doktorunuz verdiyse demekki kullanmanız gerekiyor düşük olacaksa da ilaç kullanıyorsunz diye olmaz ki ilaç düşmemesini önlemek için
071018 Pamukkokulum eczaneden tarif etmediler mi kullanimj bende kullandım ben ağız yoluyla içtim sağlıksız bir gebelik ise ilaç da içsen vücut atar onu ama inşallah sorun çıkmaz 1 2 güne geçer kanama hamilelign baslarinda sıklıkla görülebiliyor dinlenin bol bol yürümeyin ayakta durmayin 🙏🙏
19931994 Pamukkokulum canım bu gebelerin yaşadığı normal durum bende yaşıyorum hatta 10 haftalık olduk bende vajinadan kullanıyorum içini rahat tut doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan ve dinlen hiç bir şey olmaz merak etme 🌸
asetonluoje Pamukkokulum benim de kese etrafında kanamam vardı ilk gebeliğimde. Progestan kullandım sonrasında kanama alanı bitmişti. Bir sıkıntı yaşamadım
Pamukkokulum Yazmelegi_ hayır yanlıs anladınız yada ben yanlıs yazdım düşük tetıkler demek istemedim düdükten kurtulur muyum demek ıstedım
Yazmelegi_ Pamukkokulum benimde düşük tehlikem vardi iğne ilaç ne varsa kullandım ve bol dinlenme yaptım bunları yapın ve zaten sağlıksız gebelikse ne yaparsan yap bir şekilde tutunmuyor bebek ama inşallah sizinki sağlıklı ilerler ve güzel sonuçlar alırsınız