Melegimiz Banada 16 haftada yüzde 90 kız dediler 23 haftada yüzde 100 erkek şimdi 32 haftadayız hala erkek diyolar bende çok sasırmıstim
Esba2019 Demetgk sizinki biraz daha büyükken erkek demiş bizim 10+6 da erkek dedi ama çok daha küçük demişti
reinamm Demetgk ben oluyorum o😂 12. Haftada net bi şekilde erkek dedi doktor. 16. Haftada %100 kız. Şuan 33+2 olduk kızımla🤗
Demetgk reinamm sizin bizim gibi net bir şekilde görülmüş bakalım bizim de değişecek mi aşırı meraktayım ne olacak bakalim
Esba2019 Demetgk Hayırlı evlat olsunlar kuzum kız erkek fark etmez Rabbim bize layık gördü verdi şükürler olsun 🙏🙏
Krispiim16 11+1 ikili testim devlet kendim özele gidiyorum doktorum testi yapanı çok övdü ne derse çıkar dedi ve o kesin erkek şu pipisi dedi 😂 12 hafta kendi doktorum evet çıkıntı görüyorum ama bu haftalarda kızda da olabilir demişti 13+3 devlet randevumda 3 hafta sonra gel cinsiyeti kesinleştirelim yüksek ihtimal erkek dedi 😂 Abim ve benim dışımda herkes erkek diyor hayırlısıyla gelsin yavrum hiç farketmez 🙏🏻♥️ 6 gün sonra özeldeki doktoruma randevum var 😂