Gzlhn Demojna aynı aynı üstelik ben oğlumu 1 haftadır sütten kestim bide mastit oldum bulantı bi yandan mastit bi yandan halsizlikten yataktan kalkamıyorum
Demojna Gzlhn ayy ne çektim o mastitten, kızım da 8 aylilken bıraktı emmeyi bence mastit yüzünden oldu. Allah şifa versin canim
Lumlum 2prensesannesiiii merhaba aramızda iki gün var biz 9+5iz :) benim midemde aşırı gazım var ne yapsam bilmiyorum. Sanki litrelerce gazlı içecek içmiş gibiyim bir de ekşiyor midem :( bulanmıyor ama prilam atmazsam midemin bulanmasına fırsat kalmadan kusuyorum :) rabbim yardımcımız olsun
2prensesannesiiii Lumlum mide yanmasına rennie mide şurubu iyi geliyor druna danışıp yazdır istersen su niyetine içerdim önceki gebeliğimde onunla yaşıyordum resmen🥰🥲🙈
Lumlum mor_menekse aaa benim de akşam oluyor bulantılarım sabah hiçbir şey yok normalde sabah bulantıları olur sanıyordum :(
Lenaa1 Lumlum Ya bende öyleyim ya akşam yatacağa geçince midem bulanıyor kusma kesinlikle olmuyor çok sinir oluyorum ya gece gece uyutmuyor
mor_menekse Lumlum evet canım benim kızım da hep sabah bulantıları oldu bu sefer ogleden sonra . İnşallah çok sürmez bulantılarımiz
Lenaa1 Lumlum Benim kızıma hamileyken lavaboya kendimi zor atardım hiç bulanmadan kusardım rahatlardım ama bu hamileliğimde sadece gece midem bulanıyor uyuyamıyorum sabah a kadar defalarca kalkıyorum maalesef ☺️
Sevilaypak 2prensesannesiiii bende şuan 10+2’yim ikinci çocuğuma hamileyim. Kızım 5 yaşında sabahları mide bulantıları yorgunluk uyuma ve açlıkkk 🤦🏻♀️ kızımı zar zor hazırlayıp servise bindiriyorum baya zorlanıyorum. Kızım da o kadar rahat bir hamilelik ve bebeklik geçirdik sanırım ki bu zorlayacak 😂
2prensesannesiiii Sevilaypak maşallah 🧿🥰bende tam tersi kızıma nazaran rahat geçiyor kızımda hergün kusardım doğuma kadar bunda hergün bulantı olsada bazen kusturuyor🥰 sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻 🥰
mor_menekse 2prensesannesiiii inşallah kuzum kızım da 3 ay sürmüştü sonra rahattım umarım bu sefer de öyle olur ☺️ benim 23 Ocak da gideceğim canım daha var merak ediyorum cinsiyet belli olur mu diye .12 haftalık olacağım o gün
2prensesannesiiii mor_menekse ya bence tahmin eder dr diye düşünüyorum çünkü benim kızımda 11+1 de tahmin yaptı dr doğru çıkmıştı🥰 bakalım bu ne olacak çok merak ediyorum
Lumlum mor_menekse inşallah 🙏🏻🙏🏻 gerçi midem bulanınca ger şey yolundaymış gibi hissediyorum ama değişik bir ikilem:)
Deletedmom_116 2prensesannesiiii yok dış mis anca ağrı siziai var üç aydır 🥺🥺ateşleniyo ara ara ama dış yok eme eme morartmis yüzümü ben uykuluydum o arada😂Durmuyo şu aralar hep agliyo cildirtoyo sinsi bebekler 😂😂
Sevilaypak 2prensesannesiiii amin amin inşallah 🙏 benim kayıplarım oldu kızımdan sonra o yüzden biraz gergin korkulu geçiyor açıkçası pek zorluklarına da bişey diyemiyorum çok bekledik bu miniği ❤️