Kaderbala Kızlar İstanbul Anadolu yakasında karpuz satan bir yer biliyormusunuz? 5 gündür canım karpuz çekiyor ama hiç bir yerde bulamadıl 😞
Zagrozunannesi Kaderbala internetten bakın Pendik’te bi manav var ben geçen sene ocakta istemiştim eşim ordan sipariş vermişti
Denisss Kaderbala bende internete yazin dicektim oyle bulablirsiniz aşeren manavi diye hamileler icin manavlar oluyo belki size yakin biyerlerde vardir biz internetten arayip bulmustuk ankarada
Yenianne7 Kaderbala Bendee bendeee. Rüyamda bile gördüm 😋 Ama duymuştum internette site var 'aşeriyorum' diye orda var herşey aklımızda bulunsun 🤗
minibarbie Kaderbala yaa bir milyon kere syleniyor basliga yazmayin dye niye yazip milleti gunahina giriyorsunuz.
Ssraa Burada hanımlar bu hafta karpuz olduk biz karpuzuz diye diye işte benim gibi böyle arkadaşımız gibi hamişlerin canı çekmiş😂😂😂
Kaderbala Ssraa Ay yok burda hiç görmedim de benim Pazar günü dayımlardayken çekti bir anda canım daha da bulamadık 😢😭
Meddythemama Kaderbala ismini yazıp emojiyide koymuşsun. Yiyecek içerir falan yaz bari herkes hamile burda.
Denisss Kaderbala numarasi varsa esiniz arasin oyle gidin biz birini aramadan gittik hayal kirikligina ugramistim acikcasi onu yasamanizi istemem