Tgchzr 2 gündür çok ağrım vardı kasıklarımda hala da var makattan bir sancı giriyor bu gün ultrason a girdim suyun fazla dedi tatlıyı kes dedi dr baskı yapan oymuş var mı başına gelen önerisi olan nasıl geçti çok ağrım var 22 haftayız.
MERVEATALAY 20. Haftadan beri suyum fazla tatli hic yemiyorum 34. Haftadayim hala suyum cok fazla🙈 burada yorumlarda cok okudum ama yedigine dikkat edip suyu normele donen insanlar var. Dikkat edin insallah normale döner😊
Tgchzr MERVEATALAY inşallah ya sağolun o değil böbreklere baskı yapıyor çok ağrı oluyor ayakta 15 dk dursam sızım sızım sıZlıyor. Bebeğe zararı olmaz değil mi en önemlisi de o
arslansedaa 23 haftadayım Benimde suyum biraz fazla çıktı renkli ultrason da şeker yüklemesi yapmami söylediler 24 hafta olsun diye bekliyorum
MERVEATALAY Agri oluyor maalesef cocuga bir zarar yok bildigim kadariyla hatta yerleri genis rahat rahat tepiniyorlar sıkışmıyor 😊 erken dogum riski olabiliyor ama daha vakit var belki duzelir su seviyeniz herkesde ayni olucak diye birsey yok siz icinizi ferah tutun. Biraz agrili baskili bir surec okadar😊