Busracetin Esra7814 ben ovulasyon testiyle ogrenilmeycegini biliyorum canim , instagramdaki bir gebenin gunlugu Ebru hanim ovülasyon ile takipte yardimci olan birisi belki biliyorsundur , bana bu sekilde soyledi
Esra7814 Busracetin evet bılıyorum canm vıdeolarını zledım orda anlatıyor bu ay takıpte yaptık ovulasyon lada bellı olur demıstı ama İnsan yinede terddut edıyor oyuzden sordum acaba ogrenen var mıdır dıye
Nesrn Ben adetim gecikince sans eseri bir ovulasyon bir de gebelik testi yaptim, cok sasirdim, cunku ovulasyon kopkoyu iki cizgi, gebelikte silik iki cizgiydi, yani ovulasyon gercekten hamilelik testi gorevi gorebiliyor. Cunku adet gecikmesinde tekrar yumurta olusumunun imkani yok, tek bir anlama geliyor.:)
Esra7814 Nesrn benimde ıkı gundur koyu cıkıyor t cızgısı ozellıkle c den koyu ondan merak ettim bu nıyedır acaba gebelik mı dıye 😊
Mayasey Ovulasyon testinde eğer gebeysen daha koyu çıkıyor 2.çizgi Aslında öğrenilebilir ama sürekli yapan biri olması lazım ki aradaki farkı görebilsin.
Nesrn Benim cok cok basinda 3-4 haftalikken koyu cikti, bence belli edebiliyor. Ama evet ovulasyon testini tanimak lazim. İki defa yumurtlama ihtimali bence gebelikten daha dusuk :))