Aslicetin Sabah akşam mide bulantısı yaşayan var mı 2 gündür bisey yiyemiyorum ilk 3 ay bisi yoktu şimdi başladı bir de karın ağrısı var bu durumu yaşayan var mı
Zseda Aslicetin 6.haftadan beri mide bulantısı ile mücadele etmeye çalışıyorum. İlaç kullanıyor olmama rağmen günde 2 kez kusmaya basladim ve ciddi anlamda huzursuz geçiyor günlerim. Hatta şimdi bir hap daha attım dayanamiyorum. 14 haftalık olduk geçer dediler aksine artarak devam ediyor. Ayva,yoğurt neler yedim geçirmiyor. Dün ilk defa benimde baya karın ağrım oldu usuttum mu acaba diye dusundum
Dilberkaya Aslicetin 16+2 haftaligim bende gebeligimin başından beri çekiyorum mide bulantısı kusma karın ağrısı 3 kilo verdim hala da devam ediyor geçmek bilmedi doktor da normal dedi
Nur211 Zseda aynı bende 14 haftayım başından beri bitmedi mide bulantım sürekli kustugum için boğazım tahriş oluyor öksürük tutuyor öksürük tuttuğu için tekrar midem bulanıyor ben kısır bir döngüye girdim çıkamıyorum 😂😂
Zseda Nur211 ya bunu 9 ay yaşayan varmis o kadar korkuyorum ki. Bana doktor 16.haftadan sonra düzelir demisti son 2 haftamız kaldi geçmezse ne yaparım bilmiyorum 😀 en kötüsü su içemiyorum yeteri kadar,ceviz yiyemiyorum,süt içemiyorum cocuga uzuluyorum
Nur211 Zseda ben kahvaltılık yiyince birşey olmuyo ama akşam yemeği yerken yuttuğum an geri çıkıyor yemek akşam yemeklerinden mahrum kalıyorum inşallah düzelir hiç midesi bulanmayan insanlara özeniyorum ya çok kaliteli geçiyodur hamilelikleri benimki perişan market sırası bile bekleyemiyorum biranda ter basıyor kendimi dışarı atmaya çalısıyorum evden dışarı çıkamıyorum büttün hayatı etkiliyor valla inşallah düzeliriz 🙏🏻
Dfn511 Zseda ben malesef 9 ay yaşadım 5+2 de başlamıştı ilk çocugumda dogum yaparken bile kusmuştum yani hep hastanelerde yattım ilk 3 aydan sonra alışmıştım artık yiyodum ama kusuyodum da şimdi ikinci çocuguma hamileyim 5+3 de başladı bu da 3 gündür neler çekiyorum ilkinde başka çocuk yoktu kolaydı şimdi çok zor Allah yardımcımız olsun geçicek bunlarda kucagımıza aldıgımız anda inşallah 🤲🏻
Bernuska Zseda bu konuda şunu deneyebilirsin. Her sabah uyandığında 1 bardak süt içine 1 muz 3-4 ceviz 10-15 tane kuru üzüm smootie makinasında çek iç ben öyle yapıyorum hepsini ayrı ayrı yiyip içmektense :) bu daha kolay
Aslicetin 071018 2 gündür oldu mide bulantısı ve karın ağrısı ara ara oluyor ama oluyor daha 5 gün önce gittim hersey yolunda idi
Zseda Dfn511 ayyy insallah bunda 9 ay çekmesiniz, bizimde o kadar uzun surmesin🙏 sağlıkla gelsinler dünyaya ama bizde rahat geçirelim Amin 😀
Boncukk123 Aslicetin canım 2.tremester a girmişsin evet herkes de azalmiyor mide bulantısı bende de gec başlamıştı ama karın ağrısı neden onu doktora sormalısın
Sevvaldal Aslicetin :16 haftalık ikizlere hamileyim. Daha bu sabah kustum. 6. haftadan beri çok yoğun bulantım var. İlaç içiyorum bulantılar için. İlk haftalar gözümü açamıyordum. Şimdi daha iyiyim çok şükür ama geçmedi. Ağrı da ara ara oluyor. Doktorum büyüdükleri için normal olduğunu söylemişti.
Busragokhan0911 Aslicetin 15 haftalığım. 10. Haftada başladı bulantım. Devam efiyor. Sabah bir tık iyi oluyorum. Kahvaltı yapıyorum. Hop başlıyor bulantılar. Akşam yatana kadar. Çok kötüyüm inşallah geçer. 😞
Zseda Bernuska yok ben kusuyorum bunları görünce. Ciddi tiksiniyorum sebebini anlamadim. Bi duzelsem neler yapicam da şu an yemek yedim duramıyorum mesela mide bulantısından yine cikaricam napicam böyle