Nurkcy Haticedgn33 Evet benim elim ayağım olmuştu o kadar işime yaradı ki kuscak mı boğazına kaçacak mı derdi olmadı hem yüksek olduğu için geceleri yanımızda ortamızda yatırdık ezeriz mi derdi de yok :) iyi ki almışım dediklerimden oldu. Nerde oturuyorsam oraya taşıyordum rahatlıktı
Emrcnaydn Haticedgn33 ablam iki çocuğunda kullandı benimde ilk aldığım şey oldu doktorlar reflü yoksa gerek yok diyor fakat olası bir kusma riskini engelliyor en azından aklın kalmıyor
Fdmgnr Haticedgn33 bana hediye gelmişti heryere taşıdık beşiğine koydum hatta sürekli onu kullanıyoruz 1 buçuk aylık oğlum içim hem rahat oluyor hem kullanışlı
yagmurrrra Haticedgn33 kesinlikle şart yeni doğanlar çok kusuyor ve reflü yatağında kusunca yandan akıyor tıkanmıyor
dodu0207 Trendyolda ki ürün yorumlarından okudugum ve cevremden kullananlardan duydugum kadarıyla cok işe yarıyormuş. Daha kullanmak kısmet olmadı kuzenim kendi bebeğinde cok işe yaradığı icin öve öve biteremeyip bana da hediye aldı 🙃
Agg0207 Haticedgn33 iki kiximdada kullandım ben ama çok uzun süre kullanilmiyor en fazla 2 ay kullandım ben ikisinde de
Dilberkaya Haticedgn33 kızımda doktor önerisiyle aldık kullandık ama hiç fayda görmedim ben yastığını yüksek tutmak daha faydalı oldu
Fdmgnr Haticedgn33 markasını hiç bilmiyorum ama normal reflü yatagi da iş görür canım hem çok pahalı bişey de değil