NewMom___ 37 haftalık hamileyim bebeğim kilosundan dolayı iki hafta geriden gozukuyormus küçük dedi doktorum çok moralim bozuldu açığı toplamak istiyorum en azından 3 üstü olsun diye neler yemeliyim benim gibi aynı sorunu yaşayan ya da kilo durumu iyi olan anneler yazarsa sevinirim tavsiyenize ihtiyacim var o kadar moralim bozuldu ki kendimi suçladım …
mervemurat16 NewMom___ yeme ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık bence bünye ve genetik ile alakalı ben 35.ci haftamdayım bebek 33 hafta gözüküyor doktor 3 haftaya kadar normal dedi muz,kaşar,yumurta ne varsada yedim hiç kilo almamış karın çevresi geride 2200 şuan doğuma 3 hafta var artık haftada 100 grama bile razıyım o derece
Shurupp NewMom___ benim kızım 37 haftalık 2.730 gram doğdu. Şuan 11 yaşında maşallah sübhanallah çok sağlıklı kendinizi strese sokmayın bence sağlık kiloyla ölçülmez üzülmeyin 🙏🏻
elmaelmaelma Muz ve kaşar çok etkili diye biliyorum. Onun dışında avokado, ceviz ve diğer yağlı (fındık, badem vs) kuruyemişleri duydum.
elmaelmaelma Ayrıca doktorun dediğiyle moralinizi bozmayın. 2,5 kg üstü normal kabul ediliyor, illa ki 3 kg üstü olması şart değil. Anne baba misyonsa ondan dolayı da olabilir. Ya da doktorun o anki ölçümünden kaynaklı da olabilir. Hemen dert etmeyin kendinize.
Minigiim-vebenn52 mervemurat16 bende 37im 35 gözüküyorum doktor doğum hakkında ne diyor size bekletecek mi yoksa almayı mı düşünüyor belli bir haftadan sonra
NewMom___ @mervemurat16 bende yedim kilo aldıran sağlıklı ne varsa işte bazen olmayınca olmuyor demek ki 😞
cennettemel Benimde geriden geliyor iki hafta 36 haftadayim 2550 kilo suan sizin haftaniz ve kilonuz kaç ?
mervemurat16 Minigiim-vebenn52 38+3 de epidural planladık.Sağlıklı dedi bir problem görmedi 3 haftaya kadar gerilik normal karşıılıyoruz dedi.
mervemurat16 Minigiim-vebenn52 yok normal istemediğim için yapılmadı doktorla konuştum korkumu belirttim o şekilde karar verdi epidurale
Minigiim-vebenn52 mervemurat16 peki o tarihte kaç haftalık oluyor bebeğiniz sata göre 38.3de tahmini ultrasona göre ? Bi risk teşkil ediyo muymuş bebeğimiz yanımızda mı kalır Küvezde mi korkuyorum doktorunuz size bilgi verdi mi 😞
mervemurat16 Minigiim-vebenn52 o zaman kaç hafta olur bilmiyorum haftaya kontrolüm var bizim geride olan kısım karın çevresi genel olarak haftası ile uyumlu dedi doktor.Küvezi sordum bende korkuyordum geriliği duyunca net birşey diyemem dedi 4 kilo olup girende var küveze dedi sıkı takip edip nst ye bakıcaz dedi su gelmesi kanama ve 6 saat süre hareket hissetmessen gel dedi
mervemurat16 Minigiim-vebenn52 inşallah 2500 e bile razıyım 3 haftada ne kilo alırsa yararımıza olacak sizde sağlıkla alırsınız inşallah içinizi ferah tutun aksi birşey olsa zaten soktorlar hemen müdahale ediyor