Bendis valla günümüz doktorları umutsuz konuşup hastalarının moralini bozmayı çok seviyor herhalde. 2 sene önce pko dedi doktorum bana. Adet düzensizliklerim fazlaydı. Boyum 1.63 kilom 64 idi. Seninde boyuna göre çok değil kilon. Bana hiç ilaçta vermedi. Ben istemedim zira o zaman bekardım çocuk isteme derdim yoktu. Tüylenme filan yapar diye ilaç istemeden çıktım hastaneden. Annem bana üç tane bitki aldı aktardan. Aslan pençesi, civan perçemi, hayit tohumu. Bu üçünü karıştırıp bir tatlı kaşığı kaynatıp içiriyordu. Ben unuturdum annem unutmazdı her kahvaltıdan sonra gözüme sokardı. Tadı acı olduğu için üç ay zor dayandım içine bal koyarak. Ama iyiki dayanmışım canım anam. Evlenmeden üç ay önce doktora gidip bende pko var kistler ilişkide veya anne olmamda sıkıntı çıkarır mı diye sordum. Ultrasona aldı beni baktı ve “kistin yokki sorun çıkarsın” dedi. Ben şok. Dedim ilaç filan kullanmadım. Sadece bitkisel yollardan tedavi gördüm. Ama doktorlar nedense alternatif tıbdan hoşlanmıyor. Ve daha önceki doktorun yanlış görmüş olabilir dedi. Ama inanmadım. Çünkü hem kistlerimden kurtulmuştum hem adetim düzene girdi. Şimdide 21 haftalık hamileyim. Allah sanada şifa versin. Sana tavsiyem bu bitkileride bir araştır. Yorumlar hoşuna gidecektir. Kimyasal ilaçlara fazla bulaşmamaya çalış