Srp53 Geçen ay sanki daha koyuydu kızlar. Ne diyorsunuz ? Bu da önceki ayın devam edeyim mi yapmaya ?
Boncukk123 Srp53 bende bu testleri kullandım canım 1.resimdeki gibi pik halinde değerlendirdim ben bana oyle söylemişti abla ikisini de koyu görünce degerlendir bence
Srp53 Elifya1 yeterli mi peki canım o koyuluk en son attığım foto geçen aya ait o daha koyu ama anlamadım.
Srp53 MorKelebek54 sonuncusu hangisi canım en alttaki foto geçen aya ait karşılaştırmak için attım onu üstte sırayla olan bu ay
Elifya1 Srp53 yeterli bence yani. Bende kullanıyorum. Ama sana bi tavsiye bunlarla yapınca olmuyo kafayı rahatlatmak gerekiyor. Biz de iki yıldır deniyoruz. Bi tane kaybımız oldu hatta bu süreçte. Gelmediğim doktor kalmadı. Eşimde bende sağlıklı olmama rağmen taktığım için olmadı. Şimdi salmaya karar verdim. ☺️🙏🏼💕
Srp53 Boncukk123 tamam canım geçen ay daha koyu olunca şaşırdım belki ilerleyen saatlerde yapsa daha koyu çıkardı bu da bilmiyorum.
Boncukk123 Srp53 evet canım olabilir aynı saat aralıklarında yapmaya çalış ben öğlenle ikindi arası yapıyordum hep ve yapmadan sıvı alımını kes 1-2 saat kadar oyle yap testleri hepsi etki ediyor olabilir degerlendir pik olunca ama yine de teste devam et ki daha piki görürsün belki 🌸
Srp53 Mervee__ kürtaj oldum 7 ay önce ilk defa değerlendircem Allah hepimize hayırlısını nasip etsin 🙏
Srp53 Boncukk123 sıvı alımına hiç dikkat etmedim bunda dün akıntıyı görünce sabah yapayım dedim. Kürtaj oldum 7 ay önce vücut ve döngüm tamamen değişti oluyor mu olmuyor mu anlayamıyorum o yüzden. Değerlendiricem mutlaka canım🌸
Srp53 Elifya1 ben de 7 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu. Tek birliktelikte olmuştu o. En başlarda takıyordum ama denemedim hiç. Olup olmayacağını bilmiyorum yani şu an daha rahatım diye düşünüyorum 🤷♀️