Cnar_neslihan32 Esenha gerçekten iyce ağırlasinca yürüyüş yapmak bile çok zorluyor insanı ama mecburen yürüyorum 🥺
Esenha Cnar_neslihan32 ben 34 de gittigimde normaldi o hafta yurudum biraz islerim vardi 35 de gittigimde bebek kanala inmisti. Benimkide erken oldu ama yuruyus bence etkili
Cnar_neslihan32 Esenha valla senin erken girmiş kanala benim.ki hayla yukarda suni sancıyla iner mi acaba ya
hanifeq Klomen kullanın Dr nize yazdırın hem erkek içebilir hem siz sızın yumurtalıklarıni uyarıyor erkeginde spermlerini araştırın bı isterseniz.
Esenha Cnar_neslihan32 bilmiyorum evde sandalyeyle falan yapilan egzersizler var yada duvarda kapida yapilacak bak onlarada onlari yap insin
Cnar_neslihan32 Esenha aynen onları yapayım bari biraz önce canım kesilene kdr temizlik yaptım yürüdüm ama yok yani tık yok 😅😅😅
Esenha Cnar_neslihan32 inince bu arada hissetmeyebilirsin ben indigini hic hissetmedim halada hissetmiyorum kafa oraya nasilsa giriyor. Iste ama sanci falan olmadi hic anlamadim halada sancim yok ama o orda
Esenha Esenha ben insin diye biseyde yapmadim hep yatip bi hafta iste isim var diye yuruyunce sip diye inmis