Melikecaglayann Arkadaşlar hamileliğim boyunca hiç kusmadım toplasan 5 parmağımı geçmemiştir ama bu son bir haftadır sürekli kusuyorum… neden böyle oldu anlamadım yediklerim mi dokunuyor çözemedim bu durumu yaşayan var mı
__Asya01__ Melikecaglayann ben hep baslarda kisdum amma simdi yokk kusmuyorumm ilac iciyodum kesti sukur)))
Aliefezeyno Melikecaglayann merhaba simdj nasilsinjz 35 haftalık hamileyim bir kaç gündür her akşam kusuyorum çok yoruldum kusmaktan korkuyorum da
Esenha Bendere reflu gibi oldu zehir kusuyodum lansor verdi bir kac gun kullandim toparladi halan benzeri sorun yasarsam iciyorum. Domatesli salcali seyler kizartma iyce tetikliyo o surecte yogurtlu seyler yemistim
Melikecaglayann Esenha ben genelde sabahları yediğimde kusuyorum. Midem bulanıyor artık yemek görmek istemiyorum gerçekten ya
Esenha Melikecaglayann yani bende uzaninca sabah aksam farketmez geri geliyodu mide asitligim degismisti bebek geri itiyodu sanki midemi
Melikecaglayann __Asya01__ bende ilk zamanlar hiç kusma olmadı ama şu ara her şeye midem bulanıyor ahahahh kocam dahil 🤣🤣🤣🤣
__Asya01__ Melikecaglayann benim de ilk de kacama oyle oyuloyuuuu Yaklasr yaklasmaz diyodum gelme gittt🤭🤭🤭
Melikecaglayann __Asya01__ hormonlardan kafayı yedik valla 😂 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah