Alyaras Gece uyuyamadım bu saat oldu hala geçmedi 😂aynı yere yatmaktan sağ başluğum ağrıyor ne yapmalıyım nasıl geçer bilemedim😔
Zeynp Alyaras ay uyuşması geçti artık kemiklerim birbirine geçiyor Düz yatarak uyanıyorsam Tekmesine uyanıyorum Kızıyor 😂 Özür dilerken buluyorum kendimi 😂
Duyguu48 Alyaras aynı sorun bende de var malesef kolum ağrıyor artık aynı tarafa yatmaktan . Yüzüstü ve sırt üstü uyumayı şimdiden çok özledim.
Baklava Alyaras illaki sola yatma. Sagada yat cok agriyinca .doktor bana sola yat demisti ama surekli sol yatma arada sagada yat dedi.zaten iki tarafimda agriyo sag sollar tukendi bende 😏
SafaMerve Zeynp seninki baya hırslıymış dediğini yaptrcak demekki :) uyanık çakaaaalllll 😀♥️🦋🌼rahat edemyor demekki annesi kafamı bozma diyor sana 😀😄
Minikdunyam Bi sağa yatıyorum bi sola zaten 50 tur döndüğüm için artık başdönmesinden uyuya kalıyorum 😂 sabahta kendimi sırt üstü buluyorum hemen soldan devam ediyorum
Nursen21 Minikdunyam bende öyle oluyorum ya 😅 Ne yapalım sağa yatıyorum biraz sonra vicdan yapıp sola dönüyorum batmalar başlıyor sırtüstü uzanıyorum biraz nefesim kesiliyor sonra tekrar aynı işlemlere devam artık ne zaman uyursam
SafaMerve Duyguu48 eee demekki annelerin hakkı ödenmez diye boşa demiyorlar. Kıymet bilir evladlar olsun yavrularmız :)
Alyaras Baklava mecburen sağ tarafımada yatıyorum ama hiç geçmedi çok canm yanıtor Ağrı kesici yada kas gevşetici içsem gelicek gibi 🤷🏼♀️ Yarın sağlık ocağına gideyim diyorum 😔 bu arada 34+4 olduk daha da var nasıl geçecek bu günler😔😔
Baklava Alyaras bise vericeklerini pek sanmiyorum ama ins duzelir biraz. Bende 34+1bitti agrilar uyusma kramplar bayadir ugrasiyoz az kaldi diye sabrediyoruz.🙁
Elaylama Ben son 2 aydır uyumuyorum dönerken yorulup bayılıyorum sızıyorum sağ sol dönmek zaten zor bi de benim gibi yüzüstü yatan biri için iyice zor 😓
SafaMerve Alyaras illa sola mı yatman lazm oturur pozisyonda yat sırt üstü yatamazsan büyükse sağa yat
Zeynp SafaMerve yok hiç sevmiyor Surt üstü bi uyuyayım öyle kuvvetli buruyor ki Mecbur dönüyorsun 😂 Şimdiden böyle rahatına düşkünse yandık 😂
Selcann Alyaras sol ve sağ taraf kalmadı kesinlikle canım sol a yatıyorum o tarafım ağrıyor sağa yatıyorum o taraf doğumdan sonra rahatca yatmak istiyorum dört gözle bekledigim şey 😊
Duyguu48 SafaMerve inşallah canım. Kucagimiza bir alsak sağlıkla, o zaman bütün bu cektiklerimiz kuş gibi uçup gidecek 😍 hepimiz 1 avazda kurtuluruz insallah😊
Alyaras Baklava hayırlısıyla Aralık ayı bitse erken doğum hali geçse Ocak gelince tamamdır inşallah 🙏🏻 Çok yakınmış aramış Allah kucağımıza almayı nasip etsin💙
Deletedmom58 Sol yatma olayını kendinize eziyet etmeyin. İlk altı ay istediğiniz yöne yatabilirsiniz. Önemli olan 6.aydan sonra (bebek ancak o zaman toplardamara baskı yapacak kadar ağırlaşıyor) gayret etmeniz. 6. Aydan sonrada dönüşümlü yatın, tek tarafa sabit yatmaya çalışmakta zarar verir yer çekiminin etkisiyle kan vücudun solunda göllenmelere sebep olur. Akış sağlanması için arada dönülerek yatılmalı.