Women_nur_ Hanımlar ben ne yaptımsa gerek devlet hastanesi gerek özel veya koca karı ilaç yöntemi hangisini yapmissam bi türlü kurtulamadım bundan sizce ne yapmalıyım ? Yemin Olsun Afedersiniz ama bi kaşınti yapıyo bi deli ediyo beni görmeniz lazım 😕😕😕😕
Nur5219 Women_nur_ geçmiş olsun. 11.haftam da başladı bugün 32+3 olduk ve hâla aynı sorunu yaşıyorum. Ne kullandıysam 1 hafta geçti sonra tekrar başladı onunla yaşamaya alıştım desek daha iyi olur, artık kabullendim gitmeyeceğini 😂
Semilk05 Women_nur_ geçmiyor canım geçmiyor doğum yapar yapmaz bitiyor ama ben 7-8 ay enfeksiyon çektim fitiller kullanıyordum bitiyordu sonra bidaha ama doğum yaptım kızım 11 aylık hiç bir kere bile olmadı daha ne olduysa gebelikte oluyor
ponck-123 Women_nur_ ben gebelikten önce nioli yağı kullandım çok iyi geldi ama şuan 26 haftalığım tekrar başladı bebeğe zarar verir diye kullanmadım korkuyorum açıkcası dün yine fitil verdi Dr ama geçmiyor ya
Aleyna_88 genc2kizannesi suya oturmak çok tehlikeli hamilelikte vajinayı yumuşatıp erken doğuma sebep olabilir onun yerine sirkeli suyla taharetlenmek lazım
Yagmurakyurek Bende dün bunun için doktora gitim hem bebeği görmeye hemde bunu sormak için fitile krem verdi inşallah geçer gece çok kasindi öyle böle değil fitili atıktan sonra çok yandı
Yagmurakyurek genc2kizannesi valahi dün kremle fitili sürdüm bugün kasinmior bakalım inslh gider bende böle birşey yoktu son ayimdayim diye sanırım böle oldu
genc2kizannesi Yagmurakyurek bende 31 haftalığım enfeksiyon var ayriyeten kum da döküyorum bol bol su içmek iyi geliyor, bol su ic
Yagmurakyurek genc2kizannesi bende 33haftlgm içiyorum ama bir faydsni görmedim bakalım bu fitil iyi geldi kasinmiorum bugün bakalım insllh geçer
genc2kizannesi Yagmurakyurek inşallah canım ya çok iyi anlıyorum seni, değerlerim 2108lerde çıkmıştı çok kötüydü şükür azaldı
Yagmurakyurek genc2kizannesi öylede kasiniyorki parmakliorum resmen 🤣🤣🫣 ama şükür dün fitil attım iyi geldi
genc2kizannesi Yagmurakyurek bende aynıyım kaşıdıkça kaşıyasım geliyor😄 hangi fitili kremi kullaniyorsun
Arasmom_ Women_nur_ Bende çektim. Denemediğim yol kalmadı psikolojik tedavi alacak duruma geldim Özel hayatımı çok etkiledi Ama maşallah diyeyim atlattım önce allahın sonra kullandığım şeylerin sayesinde
Yagmurakyurek genc2kizannesi dün doktor yazdı enzofen 600mg ovül die bugün kaşıntım yok kremin ismide fungoid
Yagmurakyurek ponck-123 dün doktor yazdı enzofen 600mg ovül die bugün kaşıntım yok kremin ismide fungoid