Hilaldabaan valla canım bende 25 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyiz geçen haziranda bir düşüğüm oldu resmen sevinmedikleri kaldı yok erkendi bilmem.ne diye kimse sevinmemisti bile onu geçtim düşük yaptım kaynanam sen annende kalmak istersin kesin diye başından savdı resmen ki ben kimsede kalmayı muhtaç olmayı sevmeyen biriyim böyle bir talebim olmadı da neyse şimdi 21 haftalık hamileyim hamilelik haberini kayınvalideme verdigimizde şok oldu hic tebrik etmedi sonrada ben çocuk konusunda bi şok oluyorrum herkese diye gecistirip tebrik etmeye kalktı eşimin sülalesi ful erkek hiç kız yok oğlum olacağını öğrendim resmen burnumdan geldi yok ayy Ecem nasıl bilmem ne filan diye üzüldüler ben hiç takılmadım umurumda da değil açıkçası bana karışmayı bıraktılar Allahın işine de karışıyorlar şimdiden benim annem calisiyor bakamaz bana diye zoraki ben gelicem mecbur diyor istemiyorum zaten herşeyi zoraki ya boşver kuzum bu aylarının tadını çıkar mutlu ol Rabbım sağlıkla hayırlısıyla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin gerisi çok boş 💖🤲🏻