Sevgitekin Arkadaşım odaya getirdiklerinde bebeğe bir çay kaşığı sade sofa verin gazlı olmasın dedi. Kendi yapmış bebeği 1 yaşında şaka gibi dedim o küçücük miğdeye sade soda. Kuzenim şekerli su ver dedi, vermedikçe sürekli karın ağrısını alır, sarılığına iyi gelir vs vs konuştu. ( Bizde anne sütü sarılığı var, 3 4 ay da anca kendine geliyormuş bebek. Çok şükür bizim 43 günlük ama baya beyazladı) Geçen konuşurken ben hep rezene verdim ver, su ver çay kaşığıyla içi yanar çocuğun dedi. 43 günlük bebek süt emiyor içi yanacak. Sonra ben öyle şeylere karşıyım deyince sakınan göze çöp batar azıcık babane usulü ol yazmış. Sakınan göz değilim asla, evladımı sevsinler, kucaklarına alsınlar asla karışmam. Ama bence sakınan göz bebeğe şekerli su vermek, normal su vermek, soda vermekle olunmuyor. Bende herkesin kendi çocuğu herkes çocuğu için en iyisini bilir dedim kapattım konuyu. Sonra annemin arkadaşları geldi tuzlu suyla ov ter kokmasın dedi. Bana da sürmemişler kokuyor muyum rolon kullanıp temizliğine dikkat etsin dedim. Baktım üsteliyorlar, ben doğurdum benim bebeğim ben karar veririm dedim sustular. İnsanlar böyle, hep konuşur.