MorKelebek54 Yagmurguzel01 az once bende cils yedim🤦🏻♀️ gece gece atistirmalil istiyo canimiz nabalim 😂
Yagmurguzel01 Tugcetarar ay tek değilmişim ahahsjekdfleld bende yiyip yiyip soda içiyorum soda içince hemen eriyo gidiyo yediklerim diye psikolojimi rahatlatıyorum ahsjjskswlld
momormom MorKelebek54 bu geceler noluyor yaa tüm gün efendi efendi sağlıklı beslenirken gece bir abur cuburu yerken diğerini de yiyimi düşünüyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Kubradagdevren Yagmurguzel01 ya aburcubur değilde sade soda çok içiyorum midemi rahatlıyor günde 1 fincan türk kahvesi yanında içiyorum genelde öğlen birde hep hazımsızlık hissettiğimde bu saatlerde içiyorum doktor günde 1 tane iç demişti ama bir zararı olur mu
Tugcetarar Yagmurguzel01 yiyelim gitsin sonra yemedik diye pisman olacagimiza yedik diye oluruz😅😅 benim motive sekli
Yagmurguzel01 Kubradagdevren Canım gün içerisinde bende yiyorum ediyorum şiştiğim zamanlar oluyor vs ama akşam içiyorum genelde günde 2 tane zararlı olabilir sonuçta asitli bir şey gün sonunda iç bence💕💕
Yagmurguzel01 Adenala Bi benimki çikolata yiyince çok hoplayıp zıplamıyor herhalde çok çikolata yiyorum hergün 1-2 tane sıkıldımı çikolatadan acaba ahahajahaha
Kubradagdevren Yagmurguzel01 yaa çok teşekkür ederim tavsiyelerin için🫶 eşim biraz sallaya sallaya getiriyor eve galiba açtığımda çok asitli kalmamış oluyo genelde 😂 ama ben yine de tavsiyene uyayım
Adenala Yagmurguzel01 Sıkılmıştır arada başka şeyler de yiyin benimki marka seçiyor birde markasız yiyince hareket etmiyor Ülker eti yiyince harekete geçiyor her çikolatayı da beğenmiyor 😅
Yagmurguzel01 Kubradagdevren Ahaha eşler eşler gün sonunda 1 tane iç canım yatmadan inan daha iyi oluyor 💛💛