Cantanem44 Kızlar 23 haftalık hamileyim ama karın ağrım var kasık ağrım var bu haftalarda yaşayan var mı😔
Cantanem44 Sevgi93 acile gidip gitmemek arasında tereddütteyim bir tarafım büyüyor ondan diyor diğer tarafım git bekleme diyor😔
Ayseren Bebiş kendine yer ayırıyordur ,🐣benimde çoktu ağrılar. Doktor normal diyo. Genede sen doktoruna sorup bilgi alman daha iyi olur.
Cantanem44 Ayseren özele gitmiyorum canım belli bir doktorum yok gitmiş olsam acile gideceğim ama tereddütteyim🤷♀️
Sevgi93 Cantanem44 hareket etmiyorsa gidin dicem ama ağrılarınız dayanılmıcak gibiyse gidin kanama vs yoksa bir sıkıntı yoktur ama doktorunuzun numarası varsa bir danışın isterseniz
Cantanem44 Sevgi93 bazen kasılmalar oluyor sanki ortada top gibi toplanıyor😔sonra diğer tarafa geçiyor ikinci gebeliğim kızım 7 yaşında unuttum o zamanlar nasıldı🤷♀️
YeimYaarGkmen Cantanem44 kuzum benımkide toplanıyor bi tarafta dediğin gibi top gibi sert oluyor o zaman sancı giriyo 3 5 sanıye surup geciyor. Doktorum bana yalancı sancıların başlamıştır dedi
YeimYaarGkmen Cantanem44 erken dogumla ilgili birsey demedi canım ama sadece yalancı sancı olabilir dedi 🤷♀️
Merveegazann Benimde aşırı derece karın ağrım vardı bugün doktora gittim 25+0 Dım bebeğimin ayakları aşağıda kafa yukarıdaymış o yüzden diğer annelere nazaran daha çok karın ağrın olur tekmeleri kuvvetli olur endişe etme dedi bana belki sanada Bi faydası olur canım
Cantanem44 Merveegazann canım yan yatınca benim oğluşum tekme atmıyor sırt üstü yatıyorum oynuyor geri dönüyorum kuzuma hamileyken sola yatabiliyordum şimdi yatamıyorum 😂😂😂
Faile10 Merhaba bende 24 haftalık hamileyim dün ilk defa oldu kasık agrısı sabahta yürümekte zorlandım gibi oldu geçti şuan iyiyim. Gece boyunca tekmelerini alt bölgede hissettim bazen yukarı çıkmıyor yaramaz oğluşum erken doğcak diye korku oluştu