Emsl Tubakaba Bahar hocaya değil ama bir kere Mehmet hocaya gittim çok iyi ilgiliydi evime yakın diye bulantım oldu gitmiştim
Tubakaba Emsl bende Mehmet hocadan doğum paketi aldım işten ayrıldı adam 😭 mecbur bahar hocaya geçtim
Busraa23 Eessmr Gebeliğimin ilk haftaları bahar hocaya gittim çok memnun kaldım çok ilgili güler yüzlü maddi açından durumun iyi olsaydı kesin ona devam ederdim kesinlikle tavsiye ediyorum çok memnun kalırsın
Tubakaba Eessmr bahar hanım çok ilgisiz ultrason cihazı zaten çok eski bebeğimi göremiyordum nerdeyse anlaşılmıyordu hiçbir yeri. Etimesgutta Oskar hocayla devam ettim doğumum da oldu 4 gün önce çok iyi bir hoca.
Eessmr Busraa23 bende 2 kez muayene oldum paket alacaktım bana çok sert değişik geldi birşey soruyorsun cevaplamıyor kısa kısa şeyler diyor arkadaşım paket aldı oda çok hoşlanmadı değişik sert bi doktor dedi . O yüzden sordum bende
Busraa23 Eessmr valla canım orda Mehmet bey vardı ve hayatımda gördüğüm en kötü doktordu kendisi şimdi gitti tabi ama Bahar hanım gerçekten çok ilgiliydi anlayışlıydi yani sen bilirsin