Canan-_16 Kızlar 18 haftalık oldum hala hissetmiyorum ikinci gebeliğimde ama neden artık hissetmek istiyorum hissetmem lazım normalde sürekli içimde bi kuşku 3 gün önce bakıldı bebek usg normaldi ama hareket sıfır
Asil28 Canan-_16 ilk bebeğimi 22 de hissetmeye başladım, ikinci bebekte hemen hissedersin dediler onu da 24 te hissettim endişe etme zamanı var daha
ecembugra53 Canan-_16 kuzum benimde 2. gebeliğim ilk gebeliğimi erken hissetmiştim bunu gec hisettim suan 19. haftamdayım yeni yeni hissetmeye başladım küçük küçük vuruyor ama cok hafif dpktoruma sormuştun her bebek farklı oluyor demişti sakin oluyorlarmış bazı bebekler canım korkma yakında hissedersin
Nur3955 Bende 16 oldum 4cu olucak hareket yok baktım dedim edicekmi etmiyor tatlı yedim şimdi uykum kaçtı aklıma türlü türlü şeyler geliyor normalde hissederdim öncekilerde
Canan-_16 ecembugra53 inşallah ya çok sabırsızım üç kaybım var tedirginim bu yüzden ister istemez ☺️🌸
Melson20 Mercimeek 28 haftadan sonra her gun duzenli hissetmek zorundasiniz, nasil hissetmedim? 25 mi demek istediniz acaba 35 yerine
Aleynakymzalp Ben de 19 haftamda hissetmeye başladım,20. Haftamdayim iki gündür hareketlerini hissedemiyorum hareket ediyor da ben mi anlayamıyorum bilmiyorum ama ilk hissettiğim zamanlar farkedilirdi bu durumu yaşayan var mı normal midir
-gamze-- Canan-_16 şeker durumun yoksa tatli yiyip sol tarafina yat bir süre sonra hissedersin birde zaten 18 hafta çok küçük hareketlerini az hissetmen çok normal ben 25te 1 gün hissetmedim doktora gittiğimde normal korkma dedi
Baharoloji Canan-_16 ikinci olmasına rağmen bende 20. Haftada hissettim kilo , bebeğin pozisyonu, plasenta yerleşimi, karın yağ yapınız bunların hepsi etkiler endişe etmeyin