klbkvadisi Jasminegms valla biz daha bugun aldık nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama mamma markanın fox travel sistemlisini aldık ve o kadar uygun hala fıyat yukseltmediler park yatakda aldım toplamda 7500 verdim arabayı açtılar gösterdıler taktılar çok güzeldi görüp almak başka oluyor ben yerıne gıtmeseydım farklı model eve sipariş edecektım gittim farklı modelı bi gösterdi dedim hıc kendınızı yormayın traktor tekerleği gibiydi arka ayakları sonra fox travel sistem aşırı güzeldi keten kumaşlı ınternet sıtesınden bakabılırsınız
klbkvadisi Jasminegms he birde dalgıc kumaşlar oluyor bazı arabalarda onlara aldanmayın terletme yapıyorlar keten kumaş her zaman daha iyidir benım fıkrım çocuğun rahatlığından da temizliğindende
klbkvadisi klbkvadisi ve eklemek istiyorum ki bende ıkı haftadır bakınıyorum yemın ederim kraftda baktım 4 baby falanmı neydi onlara baktım hıcbır farklıları yok benım aldığımda sadece fıyatlarını şişirmişler bu yinede sız bilirsiniz tabı 🌸
MorKelebek54 klbkvadisi 4baby travel sistem cok fazla agir ama siz hangi model icin diyisunuz bilmiyorum tabi o markanin traveli cok fazla agir bence civilde platformun ustunden esim indirirken bile sen bunu kaldiramassin cok agir dedi hic denetmedi bile bana
MorKelebek54 Jasminegms baby care colorado 440 modelini aldim daha tam olarak deneyimlemedim disarda ama (evde gezdim durdum😂) bence travel sistem olarak cok hafif bi araba. Tabi kabin biy istersen bi tavsiye veremem cunku hic bakmadim kuzum ama onerebilcegim bu model var. Hatta yiutuneye model adini yazarsan detsyli sekilde herseyini anlatmislar bende magaza da gorsemde orayi da izledim
Denizs16 Jasminegms Mamas Papas Flip xt 2 aldık kaliteli bir araba e bebek ve baby mall da mevcut incelemek isterseniz
Waffleveliyaninannesi Jasminegms huggy 6 in 1 travel sistem aldım büyük bir bebek arabası ama çok kaliteli ve kullanışlı tavsiye ederim
keremtahamom_ Jasminegms kraft kenya model tercih ettim henüz kullanmadık ama özelliklerini çok beğenerek aldım
Deletedmom_112 Jasminegms kraft peru, napoli ve kenya bunların 3 ü de çok iyi istediğiniz özelliklerine göre seçebilirsiniz
Blok Jasminegms ben prego venüs 2028 aldım internette yorumları çok iyiydi e bebekte görüncede denedik çok beğendik eşimle rahat şık araba
_tuuggcce_ Joie tourist modeli var bizde. Puset ayrı alıyorsun ama. Çok hafif bir araba, tek el ile açılıp kapanabiliyor. Bence bebek eldeyken tek elle açılıp kapanması çok işe yarıyor. Memnunuz
teachermom1 Jasminegms Stokke ya da Mercedes. İkisi de çok konforlu, çok şık. Doona markasına da bakabilirsiniz. O da çok pratik bir araba.