Vandb merhaba sağolun ben en başından beri hep vajinal doğum istiyordum ama bebeğim iriydi sadık bey yine de sezeryan demefi 37. Haftada suni sancıya karrar verdik suni sancıyla alakalı beni çevrem o kadar korkuttu ki ayın 23 ünde yatış yapıp 24 ocakta doğum olucak diye planladık ve ben 23 ünde sabah tekrar sadık beye gittim ben sezeryan olmaya karar verdim dedim bana sebebini sordu beni anladı açıkladı bana asla canın yanmıcak eğer sancı çekersen de doğum anında cekeceksin söz veriyorum dedi ve ikna etti yatışı yaptım doğumhanedeki ebeler hem cok ilgili hem çok güleçler seni sakinleştiriyorlar bana damar yolu açıldı kan alındı 37. Haftada doğum olacağı için her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurdular daha sonra odama çıktım sürekli nst tansiyon kontrol vs derken akşam sadık bey visite geldi gece başlıyoruz hazır ol dedi gece 12 de suni sancı serumla verilmeye başladı ne açılmam ne de sancım oldu tam 16 saat suni sancı verildi ebelerde sadık beyde sağolsunlar vajinal doğum için çok uğraştılar çok çok memnun kaldım ama olmadı benim oğlum yukardaydı sancım yoktu ama sadık beyin dediği gibi hiç sancı çekmedim doğumhaneye telefon açtı beni giydirdiler sedye geldi ben hiç ameliyat olmadığım için çok korktum biraz ağladım ameliyathaneye götürdüler orda da ortam cok sıcaktı herkes sizi sakinleştirmek için çabalıyo spinal iğnesi de hiç acıtmıyo her şey çok hızlı oldu bitti sadık beyden çok memnunum sezeryandan sonra 2 gün hemen ayağa kalktım her işi yaptım görenler normal doğurdum sandı yara yerim de hemen iyleşti eve gitmeden size bir bant yapıştırıyolar ilk 1 hafta öyle duruyosunuz duşa falan girebiliyorsunuz valla brn çok rahattım drumdan da cok memnunum eşim bile şey der kanser olsam bile sadık beye giderim der güleriz aramızda sadece güven ona bırak hastaneye gelecek olursak hastane çok temiz her katta su sebilleri var her türlü ihtiyacını kattaki hemşireler karşılıyor bebek maması vs götürmene gerek yok temiz çarşaf pike isteyince getiriyorlar yemekler çok lezzetli evdekileri aratmıyor oda sıcaklıkları çok ideal ben her şeyiyle cok memnunum 2. Doğumumda da inşallah orayı tercih ederim inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın biraz uzun oldu 🙏