Tugcetarar Esnnnsin insallah acilmaniz olurda bi avazda dogurursunuz butun hamilelere dua ediyorum hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah
Tugcetarar gncglozclk dogum belirtisi olarakta biliniyor enfeksiyondan o kadar cektimki hamilelik boyunca en son doktor 7 gunluk fitil verdi de 7 aydan sonra daha enfeksiyon olmadin sayesinde illet yani Allah kimsenin basina vermesin
Goktugceg Doğum belirtisi canım hormonlardan kaynaklı son Zamanlarda ishal görüşebilir korkma hiç. Sağlıkla kavuş bebeğime.
Heidihat Tugcetarar çok güzel cnm illa bisilerin sıkıntısı oluyor doğumun ama bisilerin belirtisidir görmek güzel belirti olmayınca insan korkuyor
Heidihat Tugcetarar bende 39+1 oldum bu gece tuvalet ihtiyacı baya ikinma gibi geliyor bebek baya hareketlendi bu kadar değildi kasiliyor sanki inşallah öyledir de 40 girmeden bebegimizi sağlıklı birsekilde kucaklarimiza alırız
Esnnnsin gncglozclk evet canım ama öyle derecesini bilmiyorum yanma koku yok sarı sümüksü bir akıntı bugünlerde baya çoğaldı zaten