Melissa09 Skrn12 2 Şubat erken değil mi ben de 33+5 im doktor 15 20 Şubat dedi siz kaç hafta olmuş oluyorsunuz
Esrtgb Linatkgl 33. Haftayım tam kızlar bısı sorcm kaburgam uyuşuyor tekme geliyor vajinam da cok hissediyorum bazen de normal mı ayrıca bal aşa pozisyon nasıl anlaşılkt
Melikefth 1cocuklumom bana 16 subatdedi doktor um da o güne kadarki zaman nasıl geçer bilmiyorum zaman durmuş gibi önceden hızlı hızlı gelip geçiyor gibiydi şimdi resmen durdu gibi sagsalim kucağımıza alırız inşallah 🙏
gokyuzununogrencisii Linatkgl 32 haftalığım bende hiç gecmicek gibi nefesim daralıyor artık çok zorrrr🥺
cennetb Melikefth 16 şubat dediler banada ama ben erken gelecekmiş gibi hissediyorum ve gelmesini bekliyorum
Skrn12 34+1 bugün.hareketleri dönüyor gibi sadece bebeğin tekme vs acitma hissi yok sizde nasl durumlar.normal mi blemiorm hic
Esrtgb Nazliii3 Skrn12 bende 33+2 halen daha vuruyor tekmeliyor canm yanıyor sıpa yüzünden ama 3 hafta sonraya çağırdı dr
Skrn12 Melissa09 normalde 40.hafta 16 subatti heralde 1 7 subat arası olabilir dedi doktorum bizde 2 subat olsun dedik . 37.haftada sanırım. Net bisey konusmadik gene daha var doğuma konuşulur bebek icin ne iyiyse 🙂
Nazliii3 Esrtgb tabı kasık kısmında rahimin kasıldıgını bıçak saplanır tarzda birsey battagını ve nefes alamaz hale geldiğinizi düşünün
Melissa09 Skrn12 yaa belirti varmıydı 35 haftalığa girecez sanırım aynıydık az kaldı nası anladınız tesadüf kontrolde mi