Zeytop Uygulamaya göre son 88 benimdeee 🥳 tüm annişler hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah 🤲
gulruba Aybike042024 daha çatı muayenesi yapılmadı ama ben normal istiyorum. gerçi sezaryan nasıl normal nasıl bilmiyorum ama 😂😂😂ilk doğum olucak Allah’ın izniyle senin belli mi
Aybike042024 gulruba ☺️Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Benim ikinci gebeliğim ilki sezeryandi, inşallah bu da sezeryan olacak.
Zekiye-clk Eslem2112 evet heyecanlıyım ve mutluyum kızımı kucağıma alacağım için rabbim herkese bu duyguları nasip etsin inşallah💖
berenn02_ Kgndus benim de iki hafta var doktorunuz ne diyor erken doğum falan diyormu ne gibi sorun oluyor
Kgndus berenn02_ evet malesef erken doğum olacak haftaya cumartesi alacağını söyledi ama sırf gerilikten dolayı değil suyum sınırın çok altına indiği için alacaklar ciğer geliştirici vuruldum bu hafta haftayada alınacak kısmetse
Kgndus berenn02_ evet malesef erken doğum olacak haftaya cumartesi alacağını söyledi ama sırf gerilikten dolayı değil suyum sınırın çok altına indiği için alacaklar ciğer geliştirici vuruldum bu hafta haftayada alınacak kısmetse