Annebebek000 Bugun saglik ocagindaki kanla birlikde dogrulanmis oldu Doktor randevusu 15 gun sonra O zamana kadar alip kullanmam gereken folik asit var icerigi iyi olan alabilecegim bi marka var mi
MelteM2cck Annebebek000 folik asiti aile hekiminiz yazabilir. Aklınıza göre alıp kullanmayın. Kimi ağır gelir kimi hafif kalır bilemezsiniz
MelteM2cck Annebebek000 ben ilk aile hekiminde kan verip hamile olduğumu öğrendiğim an da aile hekimi folik asiti yazdı bana.
Boncukk123 Annebebek000 bir ebe önermişti bana folidays ismi içinde folat , iyot , b12 , d3 , b6 vitaminleri var mide bulantısı vs yapmadı bende gebelikten önce başlamıştım kullanmaya gebelikte de 12 hafta boyunca kullandım
Melikefth Annebebek000 gözün aydın canım vinalac da kullanılabilirsin oda çok güzel bir folik asit mg yüksek olanı kullan folbiol icmeni önermem yeterli gelmiyor ondaki folik asit
Momlia Annebebek000 ben ocean mummy kullanıyordum kokusu balık yağı gibi bana biraz bulantı yaptı ama içeriği vitamin bakımından zengindi
Nurov Ocean mummy tek geçerim, ilk bebeğimde de kullandım, şimdi başka doktor olduğu için farklı bitane yazdı ama ben direk bunu aldım çok memnundum omega3 olmasından da kaynaklı
Altin23 Annebebek000 ben iyice araştırarak Max Genesis almıştım piyasadaki en iyilerden biri. İçeriğini araştır bi istersen