Tgcedlbdk Hgmom1 bu arada bende geç hamile kaldım bu yüzden doktor diofol yazdı çok şükür 1 sene sonunda kaldım
Altin23 Hgmom1 gebelikten önce folbiol (Dr yazıyor) gebelikte Max Genesis. Folbiolu genel olarak herkes kullanıyor. Max Genesisi de içerik olarak çok araştırmıştım en iyilerden bir tanesi. Sen de araştır istersen
Bimiyendis Hgmom1 inofolic combi kullandım ben bir de thangs mi ne bi ilaç daha vardı tam adını unuttum o daha iyiydi. Bu dediklerim pcos için kullanılan folikasitler
cokbilmismom Ben gebe olmadan öncede vifolic kullanıyordum, şimdi 19, haftadayım hala vifolic kullaniyorum içerisinde vitaminlerde olduğu için doktorum devam Etmemi söyledi
Kubradagdevren Zeynep123321 ben de bu folikasiti kullanıyordum ama doktor çok fazla vitamin var değiştir bunu diyip bana farkli bir folik asit yazmıştı
Zeynep123321 Ben bunu kullanmaya başladıktan snra hamile kaldım canım ama 1 ay ilacı kestim hacemat oldum snraki ay hamile kaldım Kubradagdevren
Kullanici61 Valla canim ben özel bir ilac kullandim intertilite yasayan hastalar icin daha iyi guzel bir ilac demisti doktorum bunu kullandim o siradada catlatma denedim hamile kaldim allaha sukur hamileligimdede icmeye devam ettim bendede pcos vardi ve 2 senedir cocugum olmuyordu