HusnaNur1107 Esragenc5353 bende 13 haftalık hamileyim ama 16,17 arasında söylerim dedi doktorum asla cinsiyet söylemiyo
Esragenc5353 Nazarakkus_ Nazarakkus_ resim yüklemek istedim ama olmadı nasıl yaptınız hayırlısı olsun cnm
Gokce319 Esragenc5353 Allah kucağına almayı nasip etsin canım ikili teste gidicem bende haftaya nasıl oluyor acaba kan alıp bebeğe mi bakıyolar benimde ilk gebeliğim birşey bilmiyorum ☺️☺️
Esragenc5353 Gokce319 detaylı bir şekilde ultrasyon a bakıyor ve kan veriyorsun cinsiyet 💯 desini söylüyor bide bu kadar karnın tok ve çikolata yememi söylediler aklında olsun .hadi hayırlı olsun
Esragenc5353 Kardelen42_ vardır bildikleri elbet ikili test yaptırdınız mı devlette yok diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba
Kardelen42_ Esragenc5353 var o testler ben yaptırmadım çünkü ilk gebeliğimde de sorunlar çıkarmışlardı yok down sendromlu aldır bilmem ne diye çok üzülmüştüm elhamdulillah bir sorun yok şuan oğlumda bunda da öyle olur diye korktum sıkıntıya giriyordum
Esragenc5353 Kardelen42_ anladım öyle diyorlar malesef benim kardeşime söylediler ama hicbirsey olmadı neden öyle bilmiyorum.insanı üzüp stres e sokuyorlar en iyisini yapmışsın tecrübeli anne olunca tabii başka oluyor insan .
Kardelen_Asel İkili tarama için gitmiştik cinsiyet öğreniriz diye de ayrı bir heyecanlıydık ama 14 haftalıkken söyleyeceğim dedi tahmin bile etmedi
Esragenc5353 Kardelen_Asel anlamıyorum doktorları bı tahmin olmalı anladıklarına eminim yanılmalarda çok oluyor etrafımda çok duyuyorum.bana 💯 .70 kz görüyorum dedi daha ötesi olamaz zaten .
Kardelen_Asel Esragenc5353 18 ocakta gidince söyler inşallah bir kızım var bir oğlumu da erken doğum yaparak kaybettim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin 🤲🏻