KadersizMelek Nurguler vallahi canım bende Ankara da ikamet etmiyorum 2,5saatlik mesafemiz var ama yine oraya gittim.33.haftaya kadar yaşadığım yerde takip etti doktor sonra oraya sevk etmesini söyledim. Diyorum ya normalde asla kabul etmiyorlar ama ben yine Deniz hoca sayesinde kabul edildim.
Hasibe9696 Yoda bende gazi düşünüyorum, ilk gebeliğimde bilkentte yaptım , açılma olmadığı haldr normal doğuma zorladılar, ve çok kötüydü.
Hasibe9696 Yoda gitmeden önce nette numarası var ara istersen, ben öyle randevu alıp ertesi gün gitmiştim, doktorlar iyi ilgilendi devam etmeyi düşünüyorum ama daha ilk kez doğum yapacağım için orda, nasıl ilerliyor merak ediyorum
Hasibe9696 Yoda valla doktorun adını bilmiyorum gebelik 1 e muayene oldum ama bu çarşamba da gidicrm bakarım muhakkak
Yoda Hasibe9696 ya öğrenince yazar mısınızz 🥲bende gbelik 1 e almıstım genç bi hanımefendiydi memnun kaldını mı siz ? Onunla mı devam ediceksiniz ?
Zerrinatila Ea_aylms6 Odalar iki kişilik canım Tabiki alıyorlar yanına birini Görümcem arkadaşlarım çok menmun kaldı Bnde hayırlısıyla nisan da Sezeryan olcam
Haticege06 Yoda şehir hastanelerine gitme derim ben etlik şehirdeydim evimin yakınına aldım eltimde bilkentte ama memnun değil adamlar bıkmış resmen hiç ilgilwnmiyorlar
Ea_aylms6 Haticege06 neden şehir hastanesini önermiyorsunuz acaba😍 kusura bakmayın ankarada hastane bilgim yok istanbulda oturuyordum evlendim ankaraya geldim. ben gülhaneye gidiyorum etliğe mi gitsem diye düşünüyordum😂
Yoda Haticege06 Ay yok zaten gaziye gidiyorum Etlik şehir hastanesi hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum orayı asla tercih etmem 😓
Haticege06 Ea_aylms6 etlikte inanın soru bile sorulmuyor herkes çok asık yüzlü onu geçtim her randevuda başka doktora gidiyosunuz yani kalıcı bi doktorunuz olmuyor daha yeni değiştirdim hastaneyi
begonya1 Bilkent şehir hastanesinden memnun kalan kişi çok. Bende 8 haftalık gebeyim. Bilkent’e başladım. İyi düşünelim iyi olsun
Ea_aylms6 Haticege06 gülhanede de öyle maalesef sürekli doktor değişiyor ve erkeğe diye alıyorum kadın çıkıyor, kadına alıyorum erkek çıkıyor. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Haticege06 Ea_aylms6 önceden etlikti şimdi evimin yakınına sincan eğitim araştırmaya gidiyorum çok daha iyi
Ea_aylms6 Haticege06 bende gülhaneye gidiyorum ama özel keçiören hastanesine gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun😍
KadersizMelek KadersizMelek ben yarın 37.haftama giriyorum ve son bir haftam kalıyor doğuma 🤦🏻♀️Korkular sardı yine
Yoda KadersizMelek Gebelik 1 poliklinike randevu bulabildim ona olmustum ama bidaki gittiğimde sorucam özel muayene istiyorum çünkü. Haftaya 2li taramam var kadından yüz yüze randevu aldım o kağıtla gidicem demi direk