Zezecee Merhaba kızlar acaba bebeğin küveze girmemek için olması gereken bir kilo var mı ? Bebeğimin kilosu 1 hafta geriden geliyor gelişim geriliği olucak diye korkuyorum doğduğunda yanımda olsun istiyorum sizlerin bebekleri kaç kilo doğdu acaba ??
mervemurat16 Zezecee belli kilo yok benim bebeğimde kilo almıyor doktor net bişe diyemem küvez için dedi girede bilir girmeyebilirde dedi 4 kilo doğup küveze giren olabiliyor dedi.Tamamen çocuğun genel sağlık durumu ile alakalı galiba
Faziletsolak Zezecee kilonun ne önemi var ki sağlıklı olsun yeter 🙏 oğlum 3750 gr doğdu hastanede kaldığımız gün dışında sadece bir gece bizimle kaldı sonra küveze alındı bir hafta ayrı kaldık sarılık oldu ve emme refleksi yoktu bu sebepten dolayı
Badeveannesi Zezecee 3325 doğdu 36hafta doğduğu için sariliktan yattı kiloya vs bakılmıyor kuvez için
Zezecee mervemurat16 kendime o kadar çok kilo aldım ki onun almamasına çok takılıyorum ve ona kilo aldıracak şeyler yememe rağmen böyle
mervemurat16 Zezecee bende yiyorum ama kilo almıyor gerçi bazen iştahım hiç olmuyor benim ben zaten kilo almıyorum 1 haftada 1 kilo vermişim bu hafta hasta oldum zaten salgına yakalandım ondanda almadı diye düşünüyorum
Zezecee Faziletsolak tabi ki öncelikle sağlıklı olması rabbim hepsine sağlık versin ilk doğumum olucak o yüzden sonrasında yanımda olamayacak kaygısı başladı
Zezecee mervemurat16 evet olabilir bende 2 3 hafta süren bi hastalık geçirdim birazda genetikle alakalı olabilirmiş bende eşimde biraz minyonuz
Faziletsolak Zezecee bizim şer sandığımız herşeyde bir hayır var inanın bende çok üzülmüştüm o günlerde ama sonradan iyiki dedim kalmış hem ben kendimi daha iyi toparladım ve rahatça ilgilenebildim çocuğumla hemde evde olupta sürekli hastaneye götürüp kan verip çocuğun canını yakmadım veya gözden kaçacak bir durum yaşanmadı
Minigiim-vebenn52 Kiloyla alakası yok bebeğin gelişimi solunumu ile ilgili bu durum arkadaşım 2300 doğurdu küveze falan girmedi mesela kiloyu dert etmeyin ciğerleri gelişmiş olması lazım solunumu tek başına yapabiliyor olması lazımmış
Bernnnaaaa Zezecee kilodan ziyade emme refleksi var mı ciğerleri iyi çalışıyor mu ona bakıyorlar canım