Begumucer Kızlar ben 12+2 günlük hamileyim bugün ikili tarama testine girdim ve sonrasında benden kan aldılar kanı neden aldılar acaba bilen var mı 🤔
ebrarmom08 Begumucer bizde 10+2 yiz ben ikili testi yaptrmaktan vazgcetim 12nci haftada kontrolumuz var yaptrmiyegmi soyluycem doktorumada
Crocusss Begumucer 2li tarama testi zaten kandan bakılıyor canım. Bende yaptrdim oan aldilar 3 hafta sonra sonuçlar çıkacak.
Begumucer Selina Ense kalınlığa falan bakıyorlar canım merak etme bende bi kan verdim onu neden verdim bilmiyorum 🤷♀️
Sabireeray Selina Candy77 bizimki 12.haftada belli oldu ikili tarama yapılırken girdiğim ultrasonda dr erkek sesi 🙂
Candy77 11-14 hafta testi ve ense kalınlığı testi olarak da bilinen ikili test, PAPP-A ve serbest B -hCG adı verilen iki hormonun kanda ölçülmesi, kandaki miktarının tespit edilmesi, bunlara ek olarak da fetus ense kalınlığının ölçülmesi ile yapılan bir tarama testidir. İkili test sayesinde anne karnındaki bebeğin Down sendromu olup olmadığı belirlenebilir. İkili tarama testi %85-90 doğru sonuç verir, yanılma payı % 10-15’tir. İkili test sonucuna göre cinsiyet tahmini yapılamaz. Bu test ile cinsiyet tespit edilemez.
Nalanktl ebrarmom08 bende yaptırmadım hatta bugün dü benim red evrağı imzalattılar imzaladım bende. Ense kalınlığı ultrasonda normal çıktı burun kemiği vs de. Başka birşey istemiyorum dedim sağlıkla doğsun inşallah bebeklerimiz
ebrarmom08 Begumucer hani olasi bisy olsa aldrmiycam nasilsa olaki kotu biy cktgi zamn onlarla gunleri kendime zehir etmek istemiyorum. Evet basit bisymis sadece.ultrason ve kan ama nebilim suanlik dsnmuyorum ama doktrum onerrse yaptrrm
denizoktay Ben de yaptırmadım ikiliyi ama özelde doktorum her ultrasonu detaylı gibi bakıyor sağolsun burun kemiği ense kalınlığı çok iyi bir sıkıntın yok dedi.
Ufkumm Begumucer bende 12 oldum bugün pazartesi cvs oldum hem bebek hasta mı diye hem de ikili üçlü test hepsi birden yapılacak
cck06 12+4 günlüğüz bizde iki gün önce yapıldı ikili tarama herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi şükür cinsiyet tahmini yapmadı 16. Haftada gel kesin belli olur dedi bakalım gecerse zaman ☺️