Feyzosunannesi yarencaliskan nane limon kaynatıp içiyorum içine bal koyuyorum, bende çok ağır geçirdim şimdide grip gitti öksürük kaldı doktorum antibiyotik başla dedi doğuma kadar öksürüğü bitirmem lazım
tgbmerve yarencaliskan beeo nun propolis damlası ve boğaz spreyi var eczaneden temin edebilirsiniz ben ağır bir grip atlattım Dr um sadece bunu kullanamama izin verdi
Ozge4154 yarencaliskan ay şeyi çok övüyorlar mandalina kabuğunu kaynatıp içmek dene lütfen baya işe yarıyormuş
umena yarencaliskan güzel pozitif ikinci sezaryen okumak istiyorum benim 2. İnsaallah temmuzda🥰 Sirke su ile karıştırıp gargara yap burnuna da cek benim bu hastalığı direkt kesiyo Allah’ın izniyle biraz yakar ama üç kez tekrarla insaallah sabaha bisi kalmaz
yarencaliskan umena yaa inşallah canım benim temmuzun kaçında doğumun benim oğlumda 12 Temmuz doğumlu çok anneci oluyorlar 🥰😘 Şimdi gidip hemen deniyorum teşekkür ederim 🥰😘
yarencaliskan umena valla doğum güzeldi çok şükür bugün evimize geldik sağlıkla kavuştum önemli olan bu