YoncaD susaMom_ evet yakiniz kaynanamda elvankentte oturuyor 😂 18 haftalik olmak üzereyiz iyiyiz gibi sanki sadece sürekli uyuma istegi var 😄
susaMom_ YoncaD Aynı durum bende de var şuan 15+2 ve ben ilk öğrendiğimden beri çok uykucuyum normalde de severdim ama uyanirdim şimdi uykum çok ağır 10-12 saat uyuyorum nasıl bı çözüm bulucaz buna 😂
nunusmom Ea_aylms6 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ sincan tandoğan mah. 26 aylık kızım var 2. Kızıma 28 haftalık gebeyim 😇 4,5 yıldır evliyim 25 yasındayım 🥰
nunusmom Ea_aylms6 kaç yasınızda evlendiniz 🤭 ben 21 de evlenmiştim 23 yaşımda kızım doğdu şimdi 25 de 2. Kızım doğacak inşallah 🤭🤭🤭
susaMom_ Hase Çok uyku durumum var saatlerce uyuyorum bir de kalça ağrısı var onun dışında iyiyim Sincan lokman hekim hastanesi takipliyim canim sen hangi hastaneye gidiyorsun
Hase susaMom_ bende öyleyim şuan çok çok fazla uyuyorum elimden gelse uyumayacam 😅 bende hem Bilkent hemde Etimesgut taki hastaneye gidiyorum
YoncaD susaMom_ ben istesemde uyuyamiyorum oğlum sagolsun hep enerjik olmak zorundayım baska çarem yok 😄😄 bi öğlen uykusuna yatiyorum oğlumla ondanda kafami zor kaldiriyorum 🤣
susaMom_ YoncaD Uyuyabildigin zaman uykunu bölme bence uyu uyuyabildigin kadar başka bir çocuk yoksa tabi
susaMom_ Hase Etimesgutta ki hastaneden hangi doktordan memnun kaldınız ben ilk oraya gittim Tuba diye bir doktor vardı bana yanlış bilgi verdiği için özele gittim 🥹